Смята се, че ако по време на бременност се ядат

...
Смята се, че ако по време на бременност се ядат
Коментари Харесай

Изследване: Ако бременна жена яде дюли, ще се роди...

Смята се, че в случай че по време на бременност се ядат дюли, събирането на които стартира с настъпването на есента, ще се роди красиво дете.

Съдържащ витамини, антиоксиданти и притежаващ антианемични свойства, този плод е безпределно потребен за бъдещите майки. Акушер-гинекологът Ертан Изгич приказва за изгодите от дюлята и смисъла на този артикул за бременността, представена от турския вестник Milliyet

Дюлята, препоръчвана от експерти по време на бременност, поддържа чувство за задоволеност, оказва помощ за надзор на тежестта и облекчава гаденето.

Този плод съдържа също витамини А, В, С и е един от най-препоръчваните от лекарите за бъдещите майки. Освен това дюлята поддържа здравето на кожата.

В южните страни са налични доста хранителни артикули и няма да ни е мъчно да намерим зеленчуци и плодове, за разлика да вземем за пример от скандинавските страни. Разполагаме безусловно с всевъзможни плодове и това е преимуществото на географското състояние.

Разбира се, по време на бременност е добре да се одобряват хранителни добавки, добавки с желязо, само че естествените храни би трябвало да доминират. Бъдещите майки би трябвало да дадат приоритет на растителните храни, аленото и бялото месо. В нашия район дюлята се отглежда необятно и се намира елементарно на пазара.

Дюлята е доста скъп артикул. В допълнение към многото витамини и микроелементи в състава си, този плод има и антиоксидантни и антианемични свойства. Особено заради съществуването на диетични фибри, дюлята също поддържа чувството за задоволеност. Следователно тя е наложителна част от множеството диети, както и диетата по време на бременност.

Освен това дюлята има невисок гликемичен показател. В композиция със способността да Ви държи сити, това е и една от аргументите, заради които този плод е мощно целесъобразен за бъдещите майки. Дюлята е още по-важна за склонните към напълняване.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР