Смяната на спалното бельо в определени дни от седмицата ще

...
Смяната на спалното бельо в определени дни от седмицата ще
Коментари Харесай

Колко често да сменяте спалното бельо?

Смяната на спалното долни дрехи в избрани дни от седмицата ще донесе естетика и мир в фамилията ви. В тази публикация ще разберете кои са най-подходящите дни за това.

Според националните вярвания, бельото, изпрано в понеделник, ще обезпечи здрав и спокоен сън.

Най-подходящият ден за промяна на спалното долни дрехи и разчистване на къщата е събота. Това ще донесе шанс, положително здраве и въодушевление както на домакинята на къщата, по този начин и на фамилията.

Изперете бельото при започване на седмицата – понеделник или вторник. Не забравяйте да обърнете бельото на назад, с цел да не притегляте проблеми в живота си.

Друг доста удобен ден за промяна на бельото е четвъртък. Този ден дава обещание благоденствие, разцвет и шанс във всички инициативи.

Силно ви предлагаме да промените спалното долни дрехи на новолуние, т.е. в първия лунен ден. Това просто деяние ще помогне за възстановяване на атмосферата в къщата, ще внесе естетика и обич в живота на фамилията.

В никакъв случай не би трябвало да сменяте спалното си долни дрехи на религиозни празници и в неделя. Не забравяйте, че най-хубавите дни за това са събота и четвъртък. Също по този начин не се предлага да се прави разчистване със промяна на чаршафите и в последния ден от седмицата преди уикенда – петък. Рискувате да създадете доста ненужни проблеми и неприятности!

Преди да сложите бельото, то би трябвало да бъде изгладено, в противоположен случай злите сили ще останат в гънките му.

Ако сложите чаршафите на назад и спите в тях, очаквайте неприятности. Необходимо е да свалите чаршафите след госта не по-рано от час след заминаването му.

Вижте още: Практика за признателност

Ако при промяната на спалното долни дрехи, откриете калинка, това е знак, че скоро ви чака любовно премеждие или дълъг взаимен живот, в случай че приказваме за съпрузи.

Понякога домашните любимци, изключително дребните котенца или кученца, се изхождат в леглото, където спите. Не им се карайте доста. Усмихнете се! Приемете, че това е сигнал от Вселената, че скоро животът ви ще се промени фрапантно. Освен това, измененията могат да бъдат както приятни, по този начин и не доста положителни. Всичко зависи от страстите, с които реагирате на случилото се.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР