Смяната на пола вече е нещо лесно и сравнително достъпно.

...
Смяната на пола вече е нещо лесно и сравнително достъпно.
Коментари Харесай

Славата дойде при тези хора, след като смениха пола си

Смяната на пола към този момент е нещо елементарно и относително налично. Трансформациите постоянно са впечатляващи, а ориста на хората, подложили се на процедурите, се трансформира изцяло. Какво е нужно? Решителност, убеденост и поддръжка от най-близките.

Кои са известните персони, станали известни след промяна на пола? Каналът във vbox7 споделя техните истории:

Балиан Бушбаум

Германският лекоатлет се ражда преди съвсем 40 година като Ивоне Бушбаум. През 1999 година става първенец по пастирски скок и даже слага връх в дисциплината. Тогава към момента е Ивоне. През ноември 2007 година оповестява обществено, че ще смени пола си и през днешния ден е много прелъстителен мъж.
               

A post shared by (@buschbaumbalian) on May 24, 2019 at 11:21pm PDT

Джина Росеро

Тя е супермодел, деятел за правата на транссексуалните и мотиватор. Родена е в Манила, Филипините, само че на 17 година мигрира в Съединени американски щати, където се трансформира в същинска звезда.
               

A post shared by (@geenarocero) on Dec 5, 2019 at 8:37am PST

Лора Джейн Грейс

Лора се ражда като Томас. Тя е артист и китарист в пънк тайфа. През 2012 година за първи път приказва намерено за това какво е да си транссексуална жена. -->
               

A post shared by (@laurajanegrace) on Jul 1, 2019 at 4:15pm PDT

Джаз Дженингс

Джаз е известна влогърка и деятел за правата на ЛГТБ общността. Когато е на 9, записва видео към президента Обама, в което изяснява проблемите на транссексуалните хора. По-късно основава фондация, подкрепяща транссексуалните младежи. 
               

A post shared by (@jazzjennings_) on Nov 12, 2019 at 3:46pm PST

Александра Билинс

Тя е сполучлива актриса, създател на доста песни и учител по актьорско майсторство. Гледали сме я в " Анатомията на Грей ". През 2016 година получава премия на правозащитна организация за работата си за ЛГТБ общността.
               

A post shared by (@therealalexandrabillings) on Nov 26, 2019 at 7:05am PST
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР