Смяната на караула в Бъкингамския дворец привлича туристи от всички

...
Смяната на караула в Бъкингамския дворец привлича туристи от всички
Коментари Харесай

В памет на кралица Елизабет II: Организираха парад на коргита пред Бъкингамския дворец

Смяната на караула в Бъкингамския замък притегля туристи от всички краища на света, само че посетителите на лондонската забележителност станаха очевидци на различен тип театър - церемониал на коргита , които носеха корони, тиари и кралски одежди, съобщи Асошиейтед прес. 

Около 20 фенове на кралското семейство доведоха своите коргита, с цел да се включат в парада пред двореца в центъра на Лондон и да почетат кралица Елизабет Втора година след гибелта ѝ. 

Кучетата от тази порода са непрекъснати спътници на починалата кралица още от детските ѝ години. През живота си Елизабет е имала към 30 коргита - потомци на Сюзан, която тя получава като подарък за 18-ия си рожден ден. 

Royal fans and their pet corgis have gathered outside Buckingham Palace to remember Queen Elizabeth II a year since her death. Around 20 corgi enthusiasts dressed up their pets in crowns, tiaras and royal outfits and walked them outside the palace i…
— The Tribune-Democrat (@tribunedemocrat)
Агата Крерър-Гилбърт, която провежда събитието в неделя, сподели, че би желала парадът  на коргита да се организира всяка година в памет на Елизабет Втора.

" Не виждам по-добър метод да си спомним за нея, в сравнение с посредством нейните коргита, посредством породата, която тя обичаше и пазеше през целия си живот. Все още не мога да привикна с обстоятелството, че тя физически не е към нас, само че мисля, че ни гледа ", сподели тя. 

Александър Бармин, който има корги на име Синамън (Канела) и е водил домашния си любим на предходни събития, свързани с кралската фамилия, показа, че парадът е бил прочувствено увещание, че Елизабет Втора към този момент я няма. 

" Честно казано, възприятието, че кралицата към този момент не е измежду нас, е в действителност е тежко. Нейно Величество обаче вечно ще остане в сърцата ни ", сподели Бармин. 

На 8 септември се навършва една година, откогато Елизабет Втора умря на 96-годишна възраст в замъка Балморал в Шотландия. Тя беше кралица в продължение на 70 години и беше най-дълго управлявалият английски монарх.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР