Смяната на дузина секс пози няма да ви гарантира оргазма,

...
Смяната на дузина секс пози няма да ви гарантира оргазма,
Коментари Харесай

Секс пози, които мъжете обожават, а жените ненавиждат

Смяната на дузина секс пози няма да ви подсигурява оргазма, на който се надявате, колкото, в случай че се придържате към 2-3 от обичаните си пози в секса. Проблемът е, че мъжете и дамите от време на време си падат по разнообразни секс пози.
Ако за мъжът половото наслаждение идва с практикуването на акробатични секс пози, то дамите от време на време се нуждаят от нещо напълно друго и опростено. Или противоположното.
 
Ето кои са най-недолюбваните от дамите секс пози:
 
Кучешката
За мъжете кучешката поза е една от най-любимите поради гледката, която се открива пред тях, както и поради мощното чувство на възбуденост в резултата от дълбокото навлизане. При дамите обаче тъкмо това надълбоко навлизане от време на време е мъчително и основава дискомфорт. И за разлика от мъжете, при тази поза дамите напълно нямат такава възбудаща панорама. А някои пък даже изпитват позор да застанат на четири крайници.

 
69
При нея мъжете получават двойна стимулация, което просто ги побърква от възбуденост, до момента в който при дамите тази поза работи разсейващо. В старанието си да покажат положителни орални умения не могат да се насладят на френската обич, която получават.
Обратна ездачка
Мъжете умират за нея, тъй като тя е нещо приблизително сред някои от обичаните им пози, а точно кучешката и тази, при която дамата е от горната страна.  Когато седнете в скута му с тил към него, той има освен неповторима панорама, само че и се любува на придвижванията ви, които още повече го възбуждат в композиция с дълбокото навлизане. За дамите обаче, тази поза е прекомерно неуместна и от време на време постоянно мъчителна.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР