Смуглата сексбомба Анита Мейзер е направила първата си вноска от

...
Смуглата сексбомба Анита Мейзер е направила първата си вноска от
Коментари Харесай

Скандално: Анита Мейзер даде 500 лева кръвнина за убития Николай

Смуглата сексбомба Анита Мейзер е направила първата си вноска от кръвнината, която дължи на фамилията на половинката си Николай Димов, който персонално умъртви по време на извратена полова игра. Силиконката е превела смешната сума от 500 лв. от общо 100 000, които бе наказана да изплати. Това настояват другари на починалия Ники, представени от lupa.bg.

Мейзерката излезе преди месеци от Сливенския затвор, където лежа две години за убийството на мъжа си и бяга като демон от тамян от обществени изяви, тъкмо тъй като има да цака дебела пачка.

Анита Мейзер изчезна безследно!

Свекървата на Анита - Петранка твърди, че мургавата хитруша е разпродала по-голямата част от имуществото си по време на процеса, с цел да не заплаща обезщетение.

„ По-добре нищо да не беше давала, какви са тия насмешки. 500 лв.?!? Не, че и стоте хиляди ще ни върнат Николай, само че в името на справедливостта желая най-малко по джоба си да усети какво чудовищно закононарушение е извършила”, жалвала се Петранка.

Анита Мейзер е трансферирала всичкото си останало имущество у нас на щерка си Джули.

Семейството на удушения със свинска опашка Николай обаче има желание да се бори до дъно и да наеме адвокатска компания в Съединени американски щати, която да тури ръка върху собствеността на двойната вдовица оттатък Океана.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР