Смолян. Кметът Николай Мелемов и малчугани от детските градини запалиха

...
Смолян. Кметът Николай Мелемов и малчугани от детските градини запалиха
Коментари Харесай

Смолян: Запалиха светлините на коледната елха в града

Смолян. Кметът Николай Мелемов и малчугани от детските градини възпламениха довечера светлините на шестметровата коледна елха на амфитеатъра на Новия център в Смолян, оповестиха от пресцентъра на Община Смолян . Красивата декорация блестна и в трите квартала на града.
„ По традиция при започване на декември се събираме и светваме светлината на нашата елха с вярата, че тя ще понесе вълшебния дух във всички фамилии и ще сбъдне всички наши фантазии. Благодаря на децата от „ Родопчанче ”, „ Синчец ”, „ Буратино ”, „ Слънце ” и артистите от ОДК за прелестната стратегия. Нека с техните песни и танци вълшебния дух на Коледа да завладее всички нас. Пожелавам на всички здраве и благополучие, а на децата да са доста послушни и да получат доста дарове ”, сподели в поздрава си градоначалникът. За изненада на малчуганите дойде и дядо Коледа, който ги поздрави и им донесе дарове. Усмивките грееха по лицата на палавниците, които чакат нетърпеливо тези празници. За да зарадва най-малките поданици на Смолян, Мелемов за поредна година реши средствата от приветствени картички да се употребяват за пазаруване на дарове.
За коледното въодушевление, с невероятните си осъществявания, способстваха и дечицата от детските градини „ Синчец ”, „ Слънце ”, „ Буратино ”, „ Родопчанче ” и гениите от Обединения детски комплекс.
Събитието, обвързвано с паленето светлините на градската елха, се трансформира и в празник за малчуганите.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР