Сметките ми вкъщи са двойни. Последните месеци плащам по 500-600

...
Сметките ми вкъщи са двойни. Последните месеци плащам по 500-600
Коментари Харесай

Мис Плеймейт пропищя от високите цени на тока и газа


" Сметките ми у дома са двойни. Последните месеци заплащам по 500-600 лв. за отопление. " Това разкри Мис Плеймейт Михаела Тодорова пред " България Днес ". Изкусителката се отоплява на ток и на газ в дома си. Недоумява за какво цените са толкоз повишени, в случай че заплатите в България не са високи.

" Оправям се по някакъв метод със сметките, само че всичко е останало извънредно скъпо у нас - споделя Михаела. - И други неща са вдигнати в пъти с изключение на тока и газа ", прибавя Тодорова. На същото мнение е и Влади Въргала. Обичаният артист още не е получил фактурата за ток за януари. Ала чака да е много висока. По думите му сметката му за декември е в норма, само че знае, че за идващия месец ще е нагоре.

 

 Влади Въргала не изпада в суматоха от високите цени

Влади Въргала не изпада в суматоха от високите цени

" При тези заплати в страната цените за ток са безчовечен - безапелационен е Въргала. - Не заставам у дома да проследявам електромера, с цел да виждам какъв брой ще консумирам. Разбирам, че сметките не зависят от един човек. Приемам го като нещо, с което би трябвало да се оправят. Много добре си припомням, когато нямаше ток и вода. В магазина липсваха самун, олио и захар. Изживял съм тези моменти и в този момент не се поддавам на суматоха ", сподели още  Въргала.

И прибавя: " Хората имат вяра на приказки, когато дойдат изборите. И по-късно всички плащаме за наивността си ".

Композиторът Митко Щерев не прави драма от повишаването на битовите сметки.

 

 Митко Щерев

Митко Щерев

" Навсякъде по света е по този начин. Не единствено в България. Какво да създадем? Аз се оправям, само че има доста хора, които доста тежко претърпяват повишаването. Съжалявам ги, но няма по какъв начин да им оказа помощ ", сподели още именитият композитор.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР