Сметки, разходи, доходи... Напоследък все по-често обръщаме внимание на финансовите

...
Сметки, разходи, доходи... Напоследък все по-често обръщаме внимание на финансовите
Коментари Харесай

Планирай с 4% повече. С iuvoUP парите ти вече работят за теб

Сметки, разноски, приходи... Напоследък все по-често обръщаме внимание на финансовите тематики. В днешно време, даже да не сме специалисти, ни се постанова да разбираме от лихви, активи, възвращаемост и куп други термини и процеси, които вършат нещата да наподобяват все по-сложни, а нас карат да се усещаме все по-неподготвени. Не е наложително обаче да ни бъде мъчно, когато можем да се възползваме от новаторски артикул, който с лекост би ни носил добра рентабилност от свободните ни средства. Няма потребност да слагаме парите си на пауза, до момента в който избираме мечтания нов дом или вършим проекти за личен бизнес. С новия атрактивен финансов артикул средствата ще работят за нас, до момента в който изберем най-подходящия миг да сбъднем фантазиите си.

е най-новият артикул на Р2Р платформата iuvo*, която към този момент 5 години внася нови стандарти във финансовата просвета в България. Доверен и потвърдил се сътрудник, с който да знаеш, че можеш да започнеш нещо ново и вълнуващо.

С получаваш:
Висока рентабилност Разполагаш с парите си по всяко време** Ти избираш за какъв брой време и каква сума да добавиш Ясни и транспарантни условия по пътя към мечтаната облага
Ето и един образец. Ако инвестираш 5 000 лева при 4% годишен лихвен %, след 5 години ще имаш в сметките си към този момент цели 6 083 лева

В три лесни стъпки можеш да накараш свободните си средства да работят още през днешния ден.
Регистрираш се. Всичко става за минути. Избираш артикул - " Старт " за 6 месеца и 3% годишен лихвен % или " Прогрес " за 12 месеца и 4% възвращаемост. Потвърждаваш и готово.
Не е нужно да поставяш живота си на пауза, до момента в който пристигна идеалното време да реализираш проектите си. IuvoUP живее в твоя темп, тук и в този момент. Колкото по-рано започнеш, толкоз повече можеш да спечелиш от свободните си средства. Защо не още през днешния ден?


* Дейността на iuvo не се контролира от законодателството, касаещо депозитите и/или капиталовите медиатори. Средствата на потребителите в платформата не са депозити. Пълна информация за активността на платформата и изискванията на продуктите може да намерите на адрес

** Потребителят може да изиска предварително приемане на до 1 000 лева (хиляда лева) на месец от вземанията, закупени посредством продуктите на iuvoUP, при такса от 0.5% върху декларираната сума. Заявката се обработва до 2 (два) работни дни от подаването ѝ.

*** Посочената рентабилност е изчислена за интервала от основаването на платформата до момента.

През петте години на своето битие P2P лендинг платформата iuvo се потвърди точно като добра опция за увеличение на свободни парични средства, с които консуматори от целия свят разполагат, предлагайки разнообразно портфолио от кредитни оригинатори и заеми и атрактивна междинна годишна рентабилност . Iuvo е платформа за P2P вложения, която разрешава да се закупуват елементи от заеми, отпуснати от съответно регистрирани небанкови финансови институции, наричани оригинатори. От основаването си през 2016-а iuvo съумя да притегли над 27 000 консуматори от 162 страни, генерирали над 216 милиона евро оборот на пазара на платформата, които са донесли междинна годишна рентабилност от 9.2%*** на вложителите.

Iuvo е P2P платформа, която ползва прецизни правила за допускане на кредитни оригинатори на пазара. Mажоритарен притежател в платформата е Management Financial Group (MFG).

В началото на 2020-а iuvo получи влиятелната премия Компания на годината в бранш финанси на Forbes Business Awards 2020, а през м. май на същата година платформата беше приета като един от Топ 50 най-хубави работодатели в България в класацията Career Show Index 2020.

Management Financial Group е 100% българска група компании , чиято задача е да обезпечи опция за елементарен достъп до финансиране на всеки без оглед на моментното им обществено и финансово положение. Някои от фирмите в групата оперират на българския пазар от над 16 години. Групата е дейна в шест страни: България, Румъния, Украйна, Полша, Испания и Северна Македония , и реализира планувана огромна геоекспанзия на основни европейски пазари и най-малко на още един континент.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР