Сметка и Меню, изпратени току-що от Гърция. Това в отговор

...
Сметка и Меню, изпратени току-що от Гърция. Това в отговор
Коментари Харесай

Заведенията публикуваха Сметка и Меню, изпратени току-що от Гърция

" Сметка " и " Меню ", изпратени преди малко от Гърция. Това в отговор на апела на Национална агенция за приходите да бъдем гърци и да не плащаме без касов бон ". Това написаха в формалната си страница във Facebook от Сдружението на заведенията в България, видя Plovdiv24.bg .

Ако не получиш касова записка, не си задължен да плащаш. Това е закон, твое право! С този апел гръцката приходна администрация предизвика и приканва туристите да се борят с данъчните злоупотреби, като заплащат с банкова кредитна или дебитна карта при престоя си в Гърция и като изискват касова записка.

В България от Национална агенция за приходите молят жителите да изискват касови бележки при всяка покупка и припомнят, че и през тази година хората могат да реализират надзор върху отчитането на приходите посредством евакуиране от Гугъл Play или App Store на мобилното приложение на Национална агенция за приходите – NRAMobile. То дава опция при сканирането на QR кода на издадена касова записка незабавно да се ревизира дали тя е записана в приходната организация.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР