Смешно нещо се случи по пътя към банката. Е, не

...
Смешно нещо се случи по пътя към банката. Е, не
Коментари Харесай

Аз съм банков клиент, чуйте ме да рева 

Смешно нещо се случи по пътя към банката. Е, не безусловно, тъй като към този момент никой не върви в банка, защото вашият клон към този момент е на Гейл. Но метафорично.

Преди няколко седмици вашият колумнист осмеляваше позвънявания и текстови известия от хора, които се показват като негов персонален премиум акаунт управител, с цел да могат да продадат повече капиталови схеми. Сега би трябвало да ви кажа, че индивидът, който го написа, беше простак, простак, простак. Всеки, който желае да бъде мой персонален банкер, може да се обади когато и да е. Буквално се свържете в този момент, тук съм за вашите Isas, Lisa, ETF, крипто показатели, даже лалета.

Защо измененията мнението? Моята история стартира предишния март, когато открих, че спестовна сметка — явно без предизвестие — е била оповестена за неактивна. Това в никакъв случай не е била главната ми банка, само че бях натрупал спестяванията в продължение на няколко десетилетия и я бях оставил като гърне за дъждовно бъдеще, за огромно неспокойствие на жена ми, която доста харесва Мартин Луис за те...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР