Смесената ни щафета не успя да завърши на олимпийските игри

...
Смесената ни щафета не успя да завърши на олимпийските игри
Коментари Харесай

Щафетата ни не завърши, Норвегия ликува с титлата

Смесената ни щафета не съумя да приключи на олимпийските игри в Пекин и завърши на предпоследното 19-о място, преди Словения.

Квартетът ни в състав Милена Тодорова, Мария Здравкова, Владимир Илиев и Димитър Герджиков бе затворен с обиколка още преди края на втория пост.

На първи пост Тодорова употребява 5 спомагателни патрона в стрелбата и направи една наказателна обиколка, на втори пост Здравкова, която през вчерашния ден бе знаменосец, употребява 4 наказателни патрона е се наложи да направи две наказателни обиколки. А това не разреши на Илиев и Герджиков въобще да започват.

Титлата след трагичен край сграбчи отборът на Норвегия, а съществена заслуга за триумфа имаха братята Бьо. Скандинавците приключиха за  biathlon4 1:06:45.6 час, откакто позволиха 3 наказателни обиколки и използваха 13 спомагателни патрона.

На втора позиция с пасив от 0.9 секунди останаха олимпийските първенци от Пьончан 2018 – отбора на Франция. А трети останаха руснаците с закъснение от 1,5 сек.

Състезанията по биатлон не престават в понеделник с самостоятелния старт на 15 километра за дами, който стартира в 11 часа българско време. “

Снимка: БОК, Йордан Петков
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР