Смес от гъста мъгла и дим от блатни пожари, комбинирани,

...
Смес от гъста мъгла и дим от блатни пожари, комбинирани,
Коментари Харесай

„Супер мъглата“ в Ню Орлиънс остави най-малко двама убити и десетки ранени в множество натрупвания

Смес от гъста мъгла и пушек от блатни пожари, комбинирани, с цел да основат „ супер мъглата “, която се спусна в понеделник сутринта час, намалявайки фрапантно видимостта за водачите.

Двама души починаха, удостовери шериф Трегре в понеделник следобяд, до момента в който пожари избухнаха както в северните, по този начин и в южните пътища сред Рудок и Манчак и трафикът се забави на благи в двете направления.

В платната на север към три камиона с 18 колела се сблъскаха и бяха изцяло обхванати от пламъци, сподели господин Трегре пред телевизионна станция WVUE.

В платната на юг имаше два оповестяват за скупчване на няколко коли, един от които също е предизвикал пожар.

Видеоклипове, снимани от хора на автомагистралата, демонстрират по какъв начин тя се е трансформирала в тясно бунище от разрушени коли и камиони, някои от които горят. < /p>

Мелвин Емде: Мъж от Оклахома, търсен по обвиняване в обезчестяване на дете, задържан след „ преструване на личната си гибел при случай с каяк “

Един водач оцеля след автомобилът му напусна издигнат сектор от пътя, като се приземи с главата надолу във вода на няколко фута изпод, сподели WVUE.

Г-н Трегре сподели, че всички първи реагирали са пристигнали пешком, защото злополуките са оставили региона „ изцяло блокиран “.

Изображение: Димът от пожарите се смесва с мъгла, с цел да сътвори „ супермъгла “. Снимка: Ланс Скот

Спасителните старания, сподели той, „ ще отнеме известно време “.

Части от междущатски автомагистрали 55 и 10 западно от Ню Орлиънс останаха затворени късно сутринта в понеделник и дългата 24 благи пътека над езерото Pontchartrain покрай Ню Орлиънс беше затворен на моменти.

Националната метеорологична работа заяви в обществените медии, че има няколко пожара във влажни зони в района и димът от пожарите се смесва с мъгла, с цел да сътвори „ супер мъгла “.

Очакваше се видимостта да се усъвършенства с повдигането на мъглата, само че не беше ясно какъв брой дълго блатните пожари, димът от които можеше да се види и помирише в региона на Ню Орлиънс през уикенда, ще продължат да въздействат на трафика.

Няколко локални учебни заведения анулираха часовете, заяви Times-Picayune/The New Orleans Advocate.

Кръвният център на Ню Орлиънс изиска кръводарители след случаите.

p>

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР