Смени жената (Wife Swap) - продължава да набира участници за

...
Смени жената (Wife Swap) - продължава да набира участници за
Коментари Харесай

Хомосексуална двойка и семейство дебелаци влизат в шоу

" Смени дамата " (Wife Swap) - продължава да набира участници за своя втори сезон. Желаещите да изживеят най-щурото фамилно премеждие и да покажат, че те са образец и модел за подражателство, могат да заявят своето предпочитание за присъединяване на уеб страницата на предаването.

Провокирани от видяното в ефира на bTV, редица фамилии набраха храброст да се запишат за присъединяване във втория сезон на шоуто.

Сред тях са хомосексуална двойка, която мечтае за деца; семейство, отглеждащо в апартамент над 10 разнообразни типа домашни любимци; богато семейство от ромски генезис, само че без деца; както и семейство, в което всички са с наднормено телго и дружно се борят с един недостатък - джънкфууд.

Най-много са фамилиите, в които един от съпрузите се усеща подтиснат и желае да потвърди на половинката си, че има своето място в взаимния им живот. Има и такива, в които мъжете се оплакват от мощното въздействие на тъщата. За разлика от първи сезон, когато по-активни бяха дамите, към този момент се следи по-засилена интензивност на мъжете.

 Снимка 308051

След присъединяване си в първи сезон за доста фамилии настъпи положителна смяна. Първата жена, която се усмели да " напусне " своето семейство - Ирина Граматикова, споделя: " Обичам моето семейство, само че след претърпяното ще го направя още по-щастливо ".

 Снимка 308049

Тя към този момент ползва и съответни дейности в тази посока. " Откакто се върнах, доста повече оценявам моето семейство ", споделя за присъединяване си в предаването Милена Димитрова, която попадна в дома на Валя и Моро и изживя същински катарзис. Мотивации като тези са единствено част от резултата за участниците, поканили първото издание на формата в домовете си.

 Снимка 308052

За да си сверят часовника в шоуто взеха присъединяване още Цецо Елвиса, певицата Рени, съветската хала Альона, " момичето на шанса " Свилена, която през днешния ден живее природосъобразно, атрактивната гей двойка Вили и Маури, Искрен Пецов и Диди Дрингова демонстрираха на феновете на bTV, че няма нищо ужасно в това да бъдеш себе си в нова среда, да опиташ нещо друго или да окажеш помощ някой различен да види, че има и различен метод.

 Снимка 308050

" Смени дамата " е неповторим късмет за всяко семейство да тества за 7 дни радикално друг от своя живот, без да прави радикални промени и да получи хонорар за това. Да поживее в друга действителност и след една седмица да се върне към своя живот и да реши има ли потребност да трансформира нещо в бита си и взаимоотношенията, с цел да бъде фамилията още по-щастливо.

сн.: bTV
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР