Сменете, хора, опорките! Има неща, за които да ме атакувате

...
Сменете, хора, опорките! Има неща, за които да ме атакувате
Коментари Харесай

Манол Пейков: Не са ме извеждали квестори, аз предложих на Възраждане да пием кафе навън

Сменете, хора, опорките! Има неща, за които да ме атакувате - кривоглед, пълен, чорлав е правилно, само че не и пийнал. Не пия, съобщи депутатът от ПП-ДБ Явно влизам под кожата на " Възраждане " и доста ги нервирам, щом някой им дава директиви по какъв начин да работят. Което значи, че ще продължа, изясни Манол Пейков пред " 24 часа ".

- Г-н Пейков, какво се случи в пленарната зала?

- Част от сътрудниците от " Възраждане ", които се възпаляват бързо, пристигнаха и ме обкръжиха. И квесторите се приближиха.

- Защо ви обкръжиха " Възраждане "? Вие постоянно ги предизвиквате...

- Предизвиквам ги, връщам им това, което те вършат на другите. Ако някой от нас излезе на трибуната, тъй като като цяло хората от нашето политическо пространство са по-възпитани, като излезем начело да приказваме, те крещят непрестанно и ни прекъсват. И аз употребявам тази опция, с цел да отвръщам. Когато им изтече времето, просто не им давам мира - споделям, че времето е изтекло, тъй като това ми е в правата. Правя го напълно предумишлено и целеустремено. 

- Упреквате тях, че викат от място, а вършиме същото...

- Да, тъй като с хора като тях това е единствения метод да се оправиш. Защото знам, че това работи, и че идващия път, като се наложи те да ми крещят, ще се замислят. Всяко деяние провокира противопоставяне по законите на термодинамиката, знаем ги.

И те пристигнаха и ме наобиколиха, квесторите се нахвърлиха. Аз им споделих: Спокойно, хора, хайде да излезем на открито и да пием кафе. На Злати Златев и на Чорбов. Те споделиха: Да, добре, ще се разберем вънка. И дружно с квесторите излязохме. Но не са ме извеждали квесторите, то беше по моя самодейност, несериозно е това.

- И по какъв начин продължи диалогът ви на открито? Пихте ли кафе?

- Оказа се, че това в действителност е потаен проект от тяхна страна, тъй като сега, в който излязохме, аз зърнах на екран, че трети техен човек - Славчо, излезе на трибуната, с цел да разгласи, че съм бил пийнал. Но го направи в мое неявяване, оказа се, че преднамерено са ме извели, с цел да не мога аз да го репликирам. Аз незабавно влязох в залата и го репликирах.

Аз имам супер доста дефекти и пороци, осъзнавам си ги, към този момент съм на сериозна възраст. Това не е един от тях. Просто не пия. Не пия! Никой през живота ми не ме е виждал пийнал, тъй като в никакъв случай не съм пил. Сменете, хора, опорките! Има неща, за които да ме атакувате - кривоглед, пълен, чорлав, всичко е годно и правилно, единствено това с пияния не е правилно, тъй като няма по какъв начин да бъде.

- Но ми е предписание усещане, че е имало и други случаи, в които са ви упреквали в сходно нещо. Не е за първи път, даже дрегери са желали за вас в пленарната зала.

- Тъй като аз ги атакувам, те търсят нещо, ровят, с цел да ме атакуван. И тъй като нямам забележими пороци, те стартират да си ги измислят. Първо викаха, че съм некъпан, тъй като съм чорлав. Като си чорлав, значи си некъпан. Но това, че те употребяват съветския парфюм " Тройной ", а аз употребявам елитне френски парфюми, го пропущат. Както и да е. Въпросът е, че това не са моите дефекти, други са. И това са техни опорки, и е хубаво, да не ги възпроизвеждане и да бъдем оптимално справедливи.

- А кафето ви с " Възраждане " през днешния ден се провали, по този начин ли?

- Кафето се провали, тъй като те изгубиха интерес сега, в който схванаха, че не са ме надхитрили. Те в действителност не са желали да беседват с мен, както твърдяха. А просто играеха игрички, което демонстрира, че някой ги е нагласил да играят тези игрички. Което демонстрира, че им влизам под кожата и доста ги нервирам, щом някой им дава директиви по какъв начин да работят и какво да вършат. Което значи, че ще продължа да върша същото.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР