Смъртта вследствие от инфаркт е една от основните причини за

...
Смъртта вследствие от инфаркт е една от основните причини за
Коментари Харесай

Всеки трябва да го знае – Ето как да спасим човек, който получава инфаркт

Смъртта вследствие от инфаркт е една от главните аргументи за високата смъртност в международен мащаб. Инфаркт може да ни сполети по доста аргументи и в никакъв случай не сме застраховани против него. Ето за какво е доста значимо да има бърза реакция, в случай че забележим, че някой получава инфаркт пред нас, тъй като можем да му помогнем и да спасим живота му.

Доктор Джон Кристофър споделя, че има едно дейно нещо, което може да е животоспасяващо. Лютивият пипер. Как ще помогнем с пипер? Ами откакто човек получи инфаркт и пристигна в схващане би трябвало да му дадем чаша вода, в която сме разтворили лъжичка от лютата фалшификация.

Ако индивидът е в безсъзнание би трябвало да капнем няколко капки дестилат от люти чушки под езика му, с цел да предотвратим най-лошото. Според доктора тези дейности ще оказват помощ на потърпевшия да се съвземе и да се върне към обикновено положение.

Разбира се, това не значи, че не би трябвало да се обърнем към здравно лице и спешна помощ, в противен случай. Но можем да закрепим ситуацията, до момента в който дойдат квалифицирани лица, които да се погрижат за здравето на потърпевшия.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР