Смъртта на началника на отделението по анестезиология и интензивно лечение

...
Смъртта на началника на отделението по анестезиология и интензивно лечение
Коментари Харесай

Мрачно бъдеще за болницата в Гоце Делчев, след като COVID-19 отне живота на обичан лекар?

Смъртта на началника на отделението по анестезиология и интензивно лекуване в болничното заведение в Гоце Делчев " Иван Скендеров " доктор Милан Първанов отваря голяма дупка в работата на лечебното заведение.
59-годишният доктор си отиде единствено 11 дни откакто стана ясно, че е инфектиран с COVID-19. Той не е имал съществени хронични болести, само че преди години са му сложени няколко стента - рисков фактор при заболяването COVID-19. А сътрудниците му са безапелационни, че е бил един от най-съвестните при вземането на защитни ограничения и че неведнъж е изразявал терзание за отношението към заболяването от хората в Гоце Делчев и района.
 Реалността ковид - в 107-мо учебно заведение в София Реалността " ковид " - в 107-мо учебно заведение в София
Общо 60 души, които работят в столичното 107-мо учебно заведение " Хан Крум " в София, ще бъдат тествани откакто се оказа, че там има двама учит...
" Ние сме подхванали ограничения, с цел да не се случат опасенията на сътрудниците. Разчитам на доктор Радойкова да поеме длъжността на доктор Първанов, с цел да може хората да са спокойни. Тя е локален кадър и считам, че ще може да го размени уместно ", разяснява пред Нова телевизия Петър Филибев, шеф на МБАЛ " Иван Скендеров ". Но той добави, че болничното заведение има потребност от всевъзможни експерти и даже се обърна към репортера - в случай че намерите доктор, пратете го.
Пред Българска национална телевизия обаче доктор Мария Радойкова сподели, че тя е на спомагателен трудов контракт към болничното заведение и изрази подозрение какво ще стане оттук-насетне. Тя идва да работи в болничното заведение в Гоце Делчев от болничното заведение в Петрич.
Медицинските сестри от болничното заведение също описват, че са изгубили светлината и опората в работата си. " Той беше наш преподавател. Осиротяхме и не знаем, какво ще се случва в този момент. Загубихме най-близкия си човек след родителите ", декларират сестрите.
Съпругата на доктор Първанов - доктор Вера Ерменкова, също е с COVID-19. Тя е под домашна карантина.
 По-малко случаи на ковид като безусловно число, в 17 области няма нов случай По-малко случаи на ковид като безусловно число, в 17 области няма нов случай
Броят на доказаните случаи на ковид в България обичайно понижа като безусловно число, само че се усили като % на положител...
Още: " "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР