Смъртта на Матю Пери, звездата от телевизионния сериал Приятели, е

...
Смъртта на Матю Пери, звездата от телевизионния сериал Приятели, е
Коментари Харесай

Матю Пери e починал поради прием на кетамин

Смъртта на Матю Пери, звездата от телевизионния сериал " Приятели ", е породена от " острите резултати " на приема на кетамин, заяви Службата за правосъдна медицина на окръг Лос Анджелис.

За гибелта му, избрана като акцидент, са спомогнали обаче и други фактори: задушаване, коронарна болест и резултатите на бупренорфина - лекарство, употребявано за лекуване на опиоидна взаимозависимост, прецизира същият източник.
Кетаминът е анестетик, с който от време на време се злоупотребява за развлекателни цели.

Пери беше открит в безсъзнание в хидромасажна вана в къщата си в Лос Анджелис на 28 октомври. Първите пристигнали на мястото медици не съумяха да го съживят и първичната аутопсия се оказа неубедителна в очакване на токсикологичен отчет.

Лекарите и ветеринарните лекари постоянно употребяват кетамин като анестетик, а откривателите го изследват като лекуване на меланхолия. В ъндърграунда го одобряват нелегално поради халюциногенните му резултати.

В записките си „ Приятели, любовници и огромното извънредно нещо “, оповестени предходната година, Пери разказва по какъв начин е прекосявал през детоксикация десетки пъти. Той посвещава книгата на „ всички страдащи там “ и написа в пролога: „ Трябва да съм мъртъв “.

Внезапната му гибел провокира шокирани реакции от звездите на Холивуд, сътрудниците му и почитателите на " Приятели " по целия свят. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР