Смъртта на Чадуик Боузман дойде като гръм от ясно небе

...
Смъртта на Чадуик Боузман дойде като гръм от ясно небе
Коментари Харесай

Само неприятности дебнат Черната пантера

Смъртта на Чадуик Боузман пристигна като гръм от ясно небе и завари както всички почитатели, по този начин и хората от Marvel неподготвени. Още повече, че тогава имаше единствено няколко месеца до старта на фотосите на  " Черната пантера: Уаканда вечно " .

Ще се възвърне ли Уаканда след гибелта на своя крал

Първи филмов откъс на " Черната пантера: Уаканда вечно "

Случилото се отвори доста въпросителни. Като да вземем за пример кой ще поеме ролята на Черната пантера. Дали той ще бъде заменен с различен артист, или методът ще е друг. Е, наложи се пренаписване на сюжета, само че сме все по-близо до стартирането на кино лентата по кината.

От Marvel даже разпространиха втори филмов откъс на  " Черната пантера: Уаканда вечно ", който още повече да ни потопи в атмосферата на кино лентата. Като цяло ни е ясно, че цяла Уаканда скърби след гибелта на Т`Чала, която към момента можем единствено да гадаем на какво се дължи.

Оказва се обаче, че точно неналичието на краля и бранител на Уаканда ще отключи поредност от събития, които в последна сметка ще доведат до война. Но не с някоя извънземна раса, а против скрита подводна нация на Атлантида и нейния крал Намор (Теноч Уерта).

И за похлупак на всичко това няма да е единственият проблем, тъй като международните сили също ще желаят да открият надзор над Уаканда и по този начин скъпият вибраний. В края на филмовия откъс пък виждаме появяването на Черната пантера, само че нямаме никаква визия кой може да е в костюма. Лично на нас ни се коства, че това ще е жена, като даже имаме няколко догатки, само че към този момент няма да ги споделяме.

" Черната пантера: Уаканда вечно " е по кината от 11 ноември
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР