Смъртта на бебе, което е било обезглавено по време на

...
Смъртта на бебе, което е било обезглавено по време на
Коментари Харесай

Техните мечти и надежди се превърнаха в кошмар: Бебе е обезглавено при раждането си

Смъртта на бебе, което е било обезглавено по време на раждане, е оповестена за ликвидиране. 

Във вторник службата на правосъдния доктор на окръг Клейтън разгласи случая с новороденото Тревеон Исая Тейлър-младши на 10 юли 2023 година за ликвидиране, потвърдиха голям брой осведомителни организации. 

На 9 юли 20-годишната Джесика Рос е откарана в Южния районен медицински център в Ривърдейл, Джорджия, откакто й изтичат водите.

Според правосъден иск за машинация и немарливост, подаден предишното лято от Рос и нейния сътрудник Тревеон Айзея Тейлър старши, раменете на бебето им са се заклещили в тялото й и тя не е могла да роди по натурален път " заради дистокия на раменете ".

Докладът на правосъдния доктор от тази седмица открива, че гибелта на бебето се дължи на " дистокия на раменете, прекъсване на раждането и заклещване на плода в родилния канал ", заяви Atlanta Journal-Constitution във вторник. 

В миналогодишния иск се твърдеше, че лекуващият доктор доктор Трейси Сейнт Джулиън " повърхностно е приложил прекалено изтегляне " на главата на бебето, а болничното заведение " не е направила навреме и вярно цезарово сечение ", съобщи CNN.

Освен това се споделя, че това е довело до " обезглавяването и гибелта на Тревеон Исая Тейлър младши ".

Тялото и краката на бебето са били отстранени по време на следваща процедура с цезарово сечение, заяви Асошиейтед прес.

Рос и Тейлър настояват също, че личният състав се е опитал да ги откаже от аутопсия и те са разбрали за обезглавяването едвам когато към този момент са били изписани от болничното заведение.

Според Fox 5 News в Атланта, когато новите родители попитали дали могат да видят и да държат новороденото си, бебето било компактно увито в одеяло, а главата му била " подпряна на тялото ", с цел да се скрие фактът, че е обезглавено.

" Това е предизвикало неотложно, надълбоко прочувствено и психическо страдалчество, което те не престават да изпитват и най-вероятно ще изпитват до края на живота си ", се споделя в жалбата от 2023 година, по данни на WANF.

" Те бяха толкоз разчувствани от раждането на първото си дете ", съобщи по-рано юристът на двойката Кори Линч пред АП.

" За страдание, техните фантазии и очаквания се трансфораха в призрачен сън, който беше затулен от Южния районен медицински център " , споделя още Линч.

От изданието PEOPLE са потърсили Линч за коментар след решението на службата за здравна експертиза на окръг Клейтън в понеделник, само че към момента не са получили отговор. 

Очаква се Линч и юристът Родерик Е. Едмънд, които съставляват Рос и Тейлър, да дадат конференция по случая в сряда.

Според предходни известия точно погребалното бюро " Уили А. Уоткинс " е уведомило правосъдния доктор и фамилията за обезглавяването на новороденото. 

От полицейското ръководство на окръг Клейтън обявиха, че към този момент не се занимават с следствието, съгласно AJS. Решението дали против лекаря, родил бебето, могат да бъдат повдигнати обвинявания, ще бъде взето от Окръжната прокуратура.

В изказване Южният районен медицински център преди този момент съобщи:

" Нашите откровени мисли и молебствия са със фамилията и всички, наранени от това трагично събитие. Молитвите ни остават и с всеотдайния екип от лекари, медицински сестри и чиновници в Южния районен медицински център, които са се грижили за този пациент. "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР