Смъртта на 21-годишния Исус Величков е трета на професионалния ринг

...
Смъртта на 21-годишния Исус Величков е трета на професионалния ринг
Коментари Харесай

Смъртта на Величков - трета на професионалния ринг за последните два месеца

Смъртта на 21-годишния Исус Величков е трета на професионалния кръг в последните два месеца. Снощи Величков издъхна в болница в Албания. Според локалните медии българинът не умира от нанесените удари на кръга, а от сърдечен арест. Очаква се отчетът от аутопсията да разкрие каква е повода за непредвидената му гибел.
Български боксьор умря по време мач в Албания Исус Величков е примрял на кръга по време на церемония вечер в Шкодра
Българинът припада по време на четвъртия рунд в мач от категория " перо " против локалния представител Ардит Миря. Медицинските лица съумяват да го върнат в схващане и да го транспортират в локална болница, само че лекарите губят борбата за живота му.
Руски боксьор умря от контузиите си 28-годишният Максим Дадашев оставя вдовица и едно дете
През юли, в границите на една седмица от раните си на кръга починаха двама състезатели.

Руснакът Максим Дадашев се боксира в Съединени американски щати за позицията на наложителен кандидат за купата в полусредна категория във версия Международна боксова федерация IBF. В 11-ия рунд 28-годишният Дадашев получава доста удари в главата и тялото, и защото положението му не наподобява по никакъв начин положително, треньорите упорстват срещата да бъде прекъсната.

След като слиза от кръга му става неприятно и губи схващане. В болничното заведение откриват, че има голям оток на мозъка. Сърцето му не устоя и той губи най-важната си борба.
БПБС: Мачът на Исус Величков е бил оторизиран, чакаме отчета от аутопсията 21-годишен българския боксьор умря по време на мач в Албания
Два дни дни по-късно Уго Алфредо " Динамита " Сантилян от Аржентина се боксира против уругваеца Едуардо Хавиер Абрю в Буенос Айрес. Носът на Динамита стартира да кърви в четвъртия рунд, само че боксьорът доиграва мача. След последния гонд той припада и е закаран в болница. Сантилян е опериран поради съсирек в мозъка, само че по-къснo получава инфаркт.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР