Смъртосната катастрофа в Италия се превръща в ужас без край.

...
Смъртосната катастрофа в Италия се превръща в ужас без край.
Коментари Харесай

Ужас без край: Бременна булка е сред жертвите от автобуса-ковчег във Венеция

Смъртосната злополука в Италия се трансформира в смут до безкрайност. Установено е, че бременна младоженка е измежду жертвите от автобуса-ковчег във Венеция .

Антонела Перкович е измежду 21-те починали при нещастието, в която има новородено бебе и две други деца измежду жертвите, а още 18 души са ранени. Туристическият рейс проби мантинела и падна от надлез малко преди 20 ч. локално време във вторник. 

Съпругът на Антонела, Марко Бакович, оцеля в злополуката. Красивата двойка се е оженила преди три седмици в родния си град Сплит на хърватското крайбрежие и незабавно по-късно е отпътувала на нескончаем меден месец. 

Служители на хърватското външно министерство потвърдиха, че една жена е била убита, а един мъж се лекува в болница, а детайлности за скорошната им женитба се появиха в локалните медии. 

В персоналните профили на булката и младоженеца в обществените мрежи, сътрудниците откриха умилителни фотоси от скорошната им женитба с другари, които ги поздравяват за щастливото събитие. На един от фрагментите Марко е загърнал с ръце коремчето на тогавашната си още избраница, а хърватските публицисти потвърдиха, че Антонела е била в напреднала бременност. 

Длъжностни лица споделиха, че е почнало следствие на голям брой непредумишлени убийства на пътя, според италианския юридически протокол. 

Междувременно двама мигранти бяха приветствани като герои, откакто се втурнаха да избавят туристи, блокирани в горящия рейс. 

27-годишният Бубакар Туре от Гамбия и 30-годишният Годстайм Ерхенеден приготвяли вечерята си, когато рейсът паднал от моста. 

Заварчикът Ернехеден сподели пред The Тelegraph: " Имаше една жена, която говореше на британски, тя плачеше и споделяше: " Вземете щерка ми, вземете щерка ми ".

" Тя беше малко момиченце, мисля на към две години. Беше в безсъзнание и се опасявах, че може да е мъртва ", сподели мигрантът пред публицистите. 

Двамата бяха открити, откакто шокиращи фрагменти от камери за видеонаблюдение демонстрираха съдбовния миг на рухването на рейса. 

Разследващите считат, че водачът - разпознат като 40-годишния италианец Алберто Рицото - е получил изострен " медицински проблем ", което е предиздвикало електрическото транспортно средство да излезе от пътя за съдбовния случай.

Клипът демонстрира, че рейсът съвсем е спрял на натоварената автомагистрала, когато се прекатурва странично от надлеза и се приземява по покрива си на различен път изпод, причинявайки запалване на батериите на рейса към 19:45 часа локално време. 

Италианската осведомителна организация ANSA, цитирайки службите за незабавна помощ, заяви, че са починали бебе и 12-годишно дете. Властите оповестиха, че 18 души са ранени, петима от които са в сериозно положение. 

" Като по знамение ". Така италианските отчети оповестиха, че друго новородено бебе е оживяло при злополуката. Известно е, че пожарникарите са го намерили притиснато в ръцете на родителите му. Съобщава се също, че четиригодишно момиченце е оживяло, само че е получило " дълбоки " изгаряния.

Следователите към този момент трансферират записите от околните пътни камери, които са снимали злополуката, с цел да дефинират и формалната причина за това, което беше разказано от кмета на Венеция като " голяма покруса ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР