Смъртни заплахи към персонала на детската градина са били отправени

...
Смъртни заплахи към персонала на детската градина са били отправени
Коментари Харесай

Мъж отправя смъртни заплахи към персонала на детска градина


Смъртни закани към личния състав на детската градина са били отправени в гоцеделчевското село Лъжница.

Млад мъж от седмици качва в обществените мрежи видео послания с откровени закани за принуждение върху част от чиновниците на детската градина. Хората са доста обезпокоени, тъй като съгласно тях експанзията на младия мъж може да застигне и децата им.

В клиповете мъжът недвусмислено приказва за гибел, кръв и убийства.
„ Заплахите започнаха от 27 октомври. През пет минути има видеоклипчета със закани. Не мога да схвана за какво са ориентирани към мен и децата. Не се познаваме персонално, тук работи дамата на брата на лицето. Не знам какви са обвиняванията към мен и за какво заплашва децата”, съобщи пред Нова телевизия директорката Нефсе Койнар.

Родителите също са доста изплашени от протичащото се. Те упорстват да се вземат някакви ограничения против мъжа.

„ Подадохме сигнал в РПУ-Гоце Делчев. Имаме връзка с хората, които се занимават със случая. Те пристигнаха, взеха данни от родителите на момчето. Доколкото го познавам Шабан, в предишното е бил спокоен, не е проявявал експанзия. Но при последната среща, когато пристигна в кметството, по думите и настояванията му, реших, че може би изключва на моменти и е нужно лекуване. Трябва да се види и да му се сложи някаква диагноза ”, съобщи Заамфир Койнаров, кмет на Лъжница.

Мъжът е арестуван в 5 РУП на полицията в София.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР