Смартфонът има огромен потенциал за повишаване на продуктивността(снимка: CC0 Public

...
Смартфонът има огромен потенциал за повишаване на продуктивността(снимка: CC0 Public
Коментари Харесай

5 приложения, които превръщат смартфона в инструмент за работа


Смартфонът има голям капацитет за повишение на продуктивността
(снимка: CC0 Public Domain)

М обилността през днешния ден е от основно значение за експертите, а п отенциалът на смарт телефона за повишение на продуктивността е изключително значим . Оказва се, че с амо няколко приложения могат да превъ рнат умния телефон в пълноценно устройство за работа.

Експертите от Samsnug разгласиха лист с пет приложения, които оказват помощ на експертите да управлявате времето и дилемите си по-добре, да покачат работливост и да подобрят връзките си.

Asana

Това е приложение за ръководство на планове, което ви разрешава да създавате задания и написания и да ги възлагате на членове на екипа. С мобилното приложение можете да управлявате вашите планове и да анализирате напредъка им където и да сте, да добавяте файлове и да споделяте с екипа си посредством мнения.

Slack

Като става дума за връзка, не можем да не споменем. Това е може би най-популярното приложение за известия, предопределено за работа. То ви разрешава да изпращате известия, файлове и връзки в разнообразни канали. С него можете да поддържате нужния поток от информация, когато не сте в офиса, а това изключително значимо поради възходящата известност на отдалечения и хибридния формат на работа. Slack също по този начин прави работата в екип по-ефективна, заради лесната интеграция с други принадлежности и вариантите за конфигурация на канали.

Гугъл Workspace

Пакетът включва Gmail, Гугъл Docs, Sheets и Slides, като предлага необятна гама от принадлежности за работа онлайн. Можете да редактирате документи, да проверявайте имейла си, да работите с таблици и да създавате презентации с мобилни приложения където и да сте. Можете също по този начин елементарно да синхронизирате и свързвате файловете си сред разнообразни приложения, което прави работата в екип по-лесна и по-ефективна.

Lock Me Out

Това приложение ще ви е потребно, в случай че желаете нищо да не отвлича вниманието ви, когато работите. ви разрешава да настроите времеви ограничавания за разнообразни приложения и уеб страници, което ще ви помогне да не се разсейвате и ще направи работата ви по-ефективна.

Canva

С помощта на приложението Canva можете да основаване на графици, презентации и други образни материали. То е изключително значимо за хората, които работят със обществени медии и постоянно имат потребност да основават наличие бързо в отговор на разнообразни събития. ще ви разреши да основават наличие където и да сте, а интуитивният интерфейс оказва помощ на тези, които не умеят да боравят с приложения за графичен дизайн, да основават планове, които наподобяват професионално.

В SD картата можете да съхраните всички значими приложения и файлове
(снимка: CC0 Public Domain)

В обзора на мобилните приложения за работа Samsung акцентира какъв брой е значимо да инвестирате в карта памет, защото с придвижване на работата, създавате от ден на ден файлове. Освен това не постоянно ще имате достъп до интернет, тъй че е добра концепция да имате местни бекъп копия на най-важните файлове в SD карта или външен диск с огромен потенциал.

Компанията предлага, да вземем за пример, карта microSD PRO Ultimate, която се предлага с потенциал от 128, 256 и 512 GB – задоволително място за предпазване на данни и инсталиране на приложения – и поддържа скорост на четене до 200 MB/s за плавна работа на приложенията и инструментите.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР