Смартфонът има голям 5,5-инов екран и осемядрен процесорBluboo D5 Pro

...
Смартфонът има голям 5,5-инов екран и осемядрен процесорBluboo D5 Pro
Коментари Харесай

Tomtop пусна Bluboo D5 Pro на цена под $100

Смартфонът има огромен 5,5-инов екран и осемядрен процесор

Bluboo D5 Pro се отличава с удобен 5,5-инчов IPS екран с резолюция HD

Tomtop, един от водещите китайски онлайн магазини с световен обсег, пусна много порядъчен смарт телефон на цена под 100 $. Става въпрос за модела Bluboo D5 Pro, който се предлага сега за $99,99, а съгласно търговеца, тази цена е най-ниската на пазара за съответното устройство и ще остане годна до 22 април, след което смарт телефонът ще се продава за $109,99.

Bluboo D5 Pro разполага с огромен 5,5-инчов екран в безрамков формат 18:9 и резолюция HD 640×1280 пиксела. Изпълнен по технология IPS, екранът обезпечава изображения с живи цветове, гледан от всеки ъгъл, при нормалните приложения като видео, игри, разглеждане на фотоси, сърфиране в интернет и други

Основната 13MP камера на Bluboo D5 Pro с разположения под нея скенер на пръстов отпечатък

Смартфонът основава безпрепятствено чувство в ръката, с помощта на качествената направа със CNC технология за рязане, в композиция с рамка от цинкова сплав и нано багра. Аспектното съответствие 18:9 прави по-лесни и комфортни интервенциите с една ръка. Моделът, предлаган от Tomtop, е наличен в няколко цвята – черен, наследник и червен.

Bluboo D5 Pro се задвижва от мощен осемядрен процесор MediaTek MTK6737 на тактова периодичност 1,3GHz, допълнен от 3GB оперативна памет и 32GB непрекъсната флаш памет. Тази хадуерна настройка подсигурява висока продуктивност при мултитаскинг, наред с ниска енергийна консумация.

Операционната система Android 7 Nougat поддържа делене на екрана сред приложенията

4G моделът е оборудван с две прилични камери – съществена с резолюция 13 мегапиксела и предна камера за селфи 8MP, които обезпечават доста положително качество на изображенията при снимане с устройство от този ценови клас. За задачите на сигурността е очакван скенер на пръстов отпечатък, ситуиран под задната камера, който отключва устройството единствено за 0,1 сек.

Bluboo D5 Pro разполага със наложителните за всеки актуален смарт телефон безжични модули Wi-Fi (802.11a/n/b/g/ac) и Bluetooth 4.0. Устройството има два слота за сим карти (единият от които може да се употребява и като слот за microSD карти), налични без събаряне на капака на смарт телефона, и може да работи във всички публикувани мобилни мрежи – 2G, 3G и 4G.

Bluboo D5 Pro има железен корпус и дебелина 8,8 мм, наличен е в няколко цвята

За зареждане на смарт телефона и прекачване на данни е очакван USB порт, а за слушане на музика – общоприетоо 3,5-мм аудио гнездо за слушалки. Батерията с потенциал 2700 мАч обезпечава целодневно интензивно потребление на устройството, което работи под ръководство на операционна система Android 7.0 Nougat.

От през днешния ден до 22 април Bluboo D5 Pro се предлага в онлайн магазина Tomtop на извънредна цена от $99,99. След това цената на устройството ще се повиши до $109,99, прецизираха от търговеца. Смартфонът има размери 14,63х7,15х0,88 см и тежи 150 грама. В комплекта са включени още захранващ адаптер, USB кабел, калъф, протектор на екрана, игла за механизма на сим картите, пръстен и управление за потребителя.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР