smart Europe обяви, че от 1 октомври, постът директор на продажбеното

...
smart Europe обяви, че от 1 октомври, постът
директор на продажбеното
Коментари Харесай

Бивш директор в BMW Group поема smart Europe

smart Europe разгласи, че от 1 октомври, постът директор на продажбеното подразделение на компанията е ангажиран от Андре Янсен-Тимен. Основната задача пред него е развитието на необятна продажбена мрежа на територията на Европа, като за постигането на задачата си той може да разчита на към 25 години опит на различни длъжности в структурата на BMW Group.

От компанията smart, която стана част от гиганта Geely Automobile Group, разясняват, че бъдещето на марката е обвързвано с по-ясни и изчистени взаимоотношения с клиентите, в това число както във физическите центрове на марката, по този начин и във виртуалната среда.

"Това, което е изключително привлекателно за мен в новата работа е фактът, че трябва да изградя продажбите на бъдещето на smart Europe ", споделя Янсен-Тимен.

През последните пет години, той заема позицията шеф на подразделението Корпоративни, VIP и Директни продажби на BMW Group за Германия. Преди това си предопределение, Андре заема поста шеф на Продажби и Стратегия на марката MINI.

По време на тазгодишното си присъединяване на изложението IAA MOBILITY в Мюнхен, smart показа първата си напълно нова концептуална разработка , благодарение на която демонстрира част от дизайн решенията, които можем да чакаме в близко бъдеще от марката.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР