smart Automobile разкри официалната визия, технически подробности и видео на

...
smart Automobile разкри официалната визия, технически подробности и видео на
Коментари Харесай

Това е новият електрически smart #1

smart Automobile разкри формалната визия, механически детайлности и видео на модела #1- първият напълно нов и 100% електрически модел след основаването на сред колосите Geely и Mercedes-Benz.

Основен акцент при smart #1 е дизайнът, като тук купето излъчва футурустично, само че и в известна степен класическо, лъчение, подчертано от дължината на купето от 4270 мм и междуосието от 2750 мм. Интересни решения са скритите дръжки на вратите, безрамковите стъкла на вратите и "плуващият " таван, бордова система с гласови команди и интегриран виртуален помощник, личен автобилен "аватар ", криптиран и позициониран "в облака " с допустимо най-високото равнище на сигурност, опция за отдалечено възобновяване (OTA) на повече от 75% от всички електронни ръководещи модули на борда на колата и редица други високотехнологични решения, включително и споделено прилагане посредством няколко цифрови ключа в особено приложение за мобилен телефон.



При стъпването си на пазара, smart #1 ще предложи пикова мощ от 272 конски сили и въртящ миг от 343 Нм, а при съществуване на подобаваща бърза зарядна инфраструктура (до 150 kW), батерията му ( 66 kWh ) ще може да бъде презаредена от 10 до 80% за под 30 минути.



По отношение на автономността на #1, от smart цитират сред 420 и 440 километра, товарната съдържимост на електрическия автомобил варира от 273 до 411 литра, като под предния похлупак също е самостоятелен потребен размер от 15 литра.

Основните габарити на smart #1 са дължина 4270 мм, широчина 1822 мм и височина от 1636 мм, а тежестта на електрическия автомобил е 1820 кг.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР