Smart Automobile и Brabus представиха спортна версия на кросовърът №1.

...
Smart Automobile и Brabus представиха спортна версия на кросовърът №1.
Коментари Харесай

Електрическият Smart #1 Brabus - 4x4, 428 конски сили и 0-100 км/ч за 3,7 секунди

Smart Automobile и Brabus показаха спортна версия на кросовърът №1. Това е първият автомобил на Smart със задвижване на всички колела. Brabus Smart #1 е по-спортна версия на този електрически кросовър, който дебютира през април и ще излезе първо на китайския пазар този септември.

Новата доработка е разграничава от общоприетия модел с по-агресивен дизайн. Добавени са два хоризонтални процепа към панела сред фаровете, заменени са броните, инсталиран е огромен спойлер над петата врата и са сложени други облицовки на вратите. Джантите също са разнообразни - Smart #1 Brabus е с по-големите 19-цолови.

Отличителните интериорни характерности - червени защитни колани, микрофибърни спортни седалки, железни педали, светещо лого на Brabus на кормилото и други истински детайли.

По-важното е, че Smart #1 Brabus има два електрически мотора. Отзад общоприетият мотор с мощ 272 к.с. е непокътнат, а начело е прибавен спомагателен елемент с мощ 156 к.с. Общата мощ на системата доближи 428 к.с., само че масата на автомобила се е нараснала с съвсем 100 кг до 1900 кг.

Обикновеният Smart #1 е оборудван с 66 кВтч модул и в китайския цикъл на узаконяване CLTC изминава 560 км с едно зареждане. Все още няма информация за тяговата батерия на версията на Brabus. Но е известно, че в най-агресивния режим, наименуван "Brabus ", той може да форсира от 0 до 100 км / ч за 3,7 секунди. Максималната скорост е лимитирана на 180 км/ч.

Първите претенденти за колата в Китай ще могат да си купят новия Smart #1 Brabus тази есен. По-късно колите ще бъдат доставени в други страни. Цената към момента не е оповестена, само че базовата кола в оборудването Pure+ коства 194 200 юана ($28 750).
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР