Слушам Лена Бориславова и вече съм абсолютно убеден, че тези

...
Слушам Лена Бориславова и вече съм абсолютно убеден, че тези
Коментари Харесай

Костадин Ангелов към Лена Бориславова: Продължавайте с лъжите, далеч няма да стигнете

Слушам Лена Бориславова и към този момент съм безусловно уверен, че тези хора не вършат разлика сред мечтано и допустимо. Винаги по този начин става, когато си чувал нещо за системата на опазването на здравето, поназнайваш нещо, само че не я познаваш.

Това написа някогашният министър на опазването на здравето Костадин Ангелов във връзка изказванието на началника на кабинета на премиера Лена Бориславова, че " преди 1 януари 2023 година ще има едно качествено нарастване по дълготраен метод на заплатите на медицинските сестри ". Според Бориславова " минималната съществена заплата за лекари с една компетентност ще бъде 2000 лева, а за медицинските сестри тя ще бъде 1500 лева ".

" Тотално недоумение на действието на трудовото законодателство и образуването на трудовото заплащане. Непознаване на комерсиалния закон, непознаване на договорите за възлагане на ръководството. Няма шеф на държавна болница със заплата, която да е повече от 3 междинни брутни работни заплати за болничното заведение, само че не повече от 12 минимални работни заплати за страната ", написа още Костадинов и добави: Мила Лена, тъпо за страната. Жалко за системата. Продължавайте с лъжите!

Далеч няма да стигнете!
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР