Слушали сме десетки шеги на тема жена, която я боли

...
Слушали сме десетки шеги на тема жена, която я боли
Коментари Харесай

За секса и главоболието откровено

Слушали сме десетки смешки на тематика жена, която я боли глава, и по тази причина отхвърля секс на мъжа си . Е, евентуално и ни се е случвало да попадаме в сходна обстановка, без значение от коя страна.

Но дали главоболието е най-хубавото опрощение и какво в действителност губим, в случай че в действителност ни боли глава?

Следващият път, когато усетим мощна болежка, по-добре да посегнем към колегата си, а не към обезболяващите . Защото резултатът и в двата случая е еднакъв, само че в първия сюжет получаваме и огромна доза наслаждение.

 Снимка 380353

Проведени са редица проучвания на тематика секс и главоболие и всички са красноречиви, че палавите игри работи целебно даже и при мигрена и клъстърно главоболие.

А по какъв начин става това? Много елементарно! Чрез оргазъм. Когато пресечем финалната линия, в организма ни се отделят допамин, ендорфин, серотонин. Все субстанции, които мигновено ни оправят въодушевление. А и главоболието.

Освен че работи като антидепресант, сексът се показва и повече от добре в ролята на разрушител на главоболието. И то резултатът идва даже по-бързо, в сравнение с при аналгина. Поне това настояват участвалите в проучване, извършено от немски учени, написа Women`s Health Mag.

 Защо би трябвало да планираме секса
Защо би трябвало да планираме секса

И по какъв начин ни оказва помощ това

Затова по-добре да не се оправдаваме с главоболието, даже и то да не е небивалица. Трябва просто от мотив за отвод да стане в мотив за секс. Много по-добре, нали?!
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР