Слушах интервюто на Владимир Александров (бел.ред. Владо Карамазов). Не го

...
Слушах интервюто на Владимир Александров (бел.ред. Владо Карамазов). Не го
Коментари Харесай

Димитрова за Карамазов: Чудя се дали ще му е толкова весело, когато цялата истина лъсне

„ Слушах изявлението на Владимир Александров (бел.ред. Владо Карамазов). Не го познавам в персонален проект. Имаме по три реплики, разменени отвън сцените, които сме снимали. През 2017 година той не беше част от екипа на продукцията. Сигурно ми е следил телефона... или ми е светил, без аз да знам. Чудя се, дали ще му е толкоз радостно, когато истината лъсне. Когато, цялата истина лъсне в елементи. “ написа във Фейсбука си актрисата Диана Димитрова.

„ От изявлението останах с усещането, че ТОЗИ артист, стартира да пелтечи и да се задавя в думите си, откакто се загатна моето име. А на въпроса на журналиста " След 5 години? ", оставям сами да прецените, какво значи възклицанието му - " А ", и каква рекламация за ерудираност носи. (По моя край овчарите подвикват на овцете по сходен начин) П.С. Съжалявам, че се отказвате от актьорската специалност, само че мисля, че не е огромна загуба ", допълватя.

По-рано Владо Карамазов сподели, че “Много постоянно хората взимат отношение към нещо, без да знаят нищо ”във връзка със абсурда с Диана Димитрова. По думите му се прочита един статус във Facebook и се взема за чиста монета.

„ Този скандал доста наподобява на другия скандал с Народния спектакъл ”, сподели още Карамазов в изявление за Радио “Фокус ”, представено от Офнюз.

Той продължи разбора си с думите, че е въпрос на “някаква междинна просветеност на хората. Ако си над междинната просветеност, постоянно ще си зададеш някакви въпроси ".

Припомняме, че на 28 ноември Диана Димитрова описа във Facebook профила си за принуждение по време на фотоси, случило се преди пет години.

" 5 години си задавам въпроса, за какво в оня миг не открих сили да си извадя здравно и да подам тъжба. Защо избрах кариерата си в зародиш, пред достолепието си. Защо разреших на този... човек да ме ``докосне`` по време на фотоси и да се измъкне безнаказано. Защо този човек, в никакъв случай не осъзна действието си и в никакъв случай не се извини, а в противен случай, даже ме заплаши, пред 30 души екип, че ще го направи отново. И се наложи да работим отново и отново, а аз единствено стисках зъби. Толкова мощно, че започнаха да се чупят в устата ми ", написа актрисата.

" Знаете ли, кое е най-страшното? Най-страшното е, че многото хора, с които работих тогава и станаха очевидци, избраха да си затворят очите за случилото се, все едно е нещо обикновено. И аз ги затворих. И всичко продължи, както преди ".

Още на идващия денСофийската районна прокуратура се самосезирапо мотив статуса й, като оповестиха, че образуват кореспонденция и стартира инспекция по случая. В хода на инспекцията ще бъдат снети сведения от Димитрова, с цел да даде детайлности за случая, както и от всички лица, които тя уточни и имат отношение към него.

Очаква се след събиране на информацията наблюдаващият прокурор да реши налице ли са задоволително данни за осъществено закононарушение от общ темперамент.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР