Служителят на погребалния дом в Розуел, Глен Денис, който е

...
Служителят на погребалния дом в Розуел, Глен Денис, който е
Коментари Харесай

Военни принуждават медицинска сестра да участва в дисекция на извънземни

Служителят на погребалния дом в Розуел, Глен Денис, който е бил принуден да направи ковчези с детски размери (повече детайлности ще прочетете ТУК) за извънземни тела от военните през 1947 година, споделя, че е познавал здравна сестра, която е асистирала при аутопсията на извънземните създания.

 Глен Денис
Глен ДенисТой споделя, че американските военни толкоз доста травматизират и шокират здравната сестра като я принуждават да взе участие в осъществяването на аутопсията на извънземни след злополуката на НЛО в Розуел, че тя подава оставка и напуща службата си в армията.Глен крие самоличността на здравната сестра, само че разкрива повече детайлности за срещата им.

 2 - Военни принуждават здравна сестра да взе участие в дисекция на извънземни
Въпреки странния темперамент на историите, Джеймс Кларксън, някогашен детектив и офицер от военна полиция, който прекарва известно време в интервюиране на Глен преди гибелта му, има вяра, че той е благонадежден очевидец.Кларксън споделя:
„ Глен ми описа цялата история, седнах с него и бих споделил, че след към 30 или 40 минути всевъзможни подозрения, които имах по отношение на действителността на Розуел, изчезнаха.Просто знаете, когато някой ви споделя истината, имам известна вътрешен глас за това по кое време хората дават сърцето си, когато ви споделят това, в което в действителност имат вяра. Той не лъжеше. “

 3 1 - Военни принуждават здравна сестра да взе участие в дисекция на извънземни
Глен доверява на Джеймс от кое място познава здравната сестра, която е взела участие в извънземната аутопсия.Той споделя:„ В дребните западни градове тогава нямаха парамедици или коли за спешна помощ. Ако трябваше да транспортират по-болен или ранен човек, за жалост, най-хубавото транспортно средство за това беше катафалката.Толкова доста пъти в дребните градове погребалният дом и погребалните чиновници вършеха двойни отговорности.И по този начин, Глен води ранен авиатор назад в Базата и там вижда всички тези транспортни средства и хора, които в никакъв случай преди не беше виждал.Тогава, здравна сестра, която познава, излиза от задната стая и споделя: „ Глен, какво правиш тук? “. Тя била ужасена. Толкова ужасена, че напуща службата си в армията. Има доста спекулации за това къде е отишла.Той й дава обещание, че в никакъв случай няма да разкрие името й.И когато най-сетне стартират да проверяват Розуел, което е чак през осемдесетте години, чуват за Глен Денис. Когато аз чух за него, че работи в погребалния дом, и че са го вербували, хората се нахвърлиха върху него.Но той продължаваше да споделя: „ Обещах, че няма да го направя, няма да ви кажа коя е здравната сестра. ”Когато е притиснат още повече, Глен взема решение да измисли име, единствено с цел да спре въпросите. Самоличността на здравната сестра остава в загадка. “Инцидентът в Розуел е една от най-известните произшествия на НЛО в света и интригува откривателите към този момент 75 години.Официалното държавно пояснение е, че метеорологичен балон се е разрушил, само че доста откриватели развенчават тази доктрина със очевидци, които настояват, че са видели извънземни тела и са взели странни материали от останките.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР