Служителка в лондонската полиция е била многократно изнасилена от колега,

...
Служителка в лондонската полиция е била многократно изнасилена от колега,
Коментари Харесай

Полицаи изнасилвали свои колежки и уринирали върху тях

Служителка в лондонската полиция е била неведнъж изнасилена от сътрудник, а екипът е уринирал върху нея по време на " ритуали за посвещение ". Делата по случая обаче са прекъснати. Биологичните доказателства са унищожени, откакто фризерът, където се съхраняват, се развалил.
„ Всички фризери, употребявани за предпазване на улики от изнасилвания, бяха в неприятно положение и унищожаваха доказателства “, се споделя в отчета, представен от Sky News.
Това води до преустановяване на следствията на стотици случаи на обезчестяване. Полицайка, неведнъж изнасилвана от сътрудник, се опита да посегне на живота си. Жената, която ще назовем " служител на реда А ", съобщи, че това е " обществена загадка в техния екип, само че малко хора желаят да приказват ".
Описвайки " най-лошия и финален случай ", тя описа: " Той ме удари по лицето, изгубих схващане и ме изнасили. Окото ми беше насинено, а устните сцепени. "
Полицай А описа, че тя и сътрудника ѝ са останали в един екип макар нейните молби към ръководителите да бъдат разграничени, без да разкрива повода.
„ Бях толкоз ядосана и толкоз разочарована от тях и взех решение, че не мога повече. Бях тотално обезверена. Опитах да се самоубия поради полицейското следствие, това изцеждаше живота ми ", показа тя. След две години следствие не са подхванати никакви дейности, а самата жертва е оповестена за " метежник ".
Друга полицайка, която ще назовем " служител на реда L ", също показа, че сътрудника ѝ постоянно я докосвал несвоевременно, принуждавал я да седне в скута му и я докосвал по интимните елементи, до момента в който се преобличала в общите съблекални. Тя съобщи, че е докладвала на шефовете си, само че „ нищо не е направено по въпроса ".
Месеци по-късно тя схваща инцидентно, че делото, което е завела, е прекъснато, когато се сблъсква с сътрудник в коридора, който й споделя „ скърбя за това, което стана, само че по този начин става нормално “.
Полицай L оспорва решението на съда, само че й бе отговорено: „ Вашата дума е против неговата “.
След като казусът беше преустановен, L твърди, че е била жигосана като лъжкиня и създаваща проблеми и е била отхвърлена от сътрудниците си.
Докладът разказва в детайли " ритуалите за посвещане ", включващи " унижението на младши чиновници " в Met Police. Това включвало провокации за ястие на храна, уриниране върху хората и полови похищения.
Полицайка описа пред Sky News, че ритуалите за посвещаване са постоянно срещани в нейната част, като дамите са били принудени да ядат цели чийзкейкове, до момента в който не повърнат.
„ Онези, които отказваха да вземат участие, бяха отритнати от екипа ", описа тя.
Полицай с хомосексуална ориентировка пък е бил цел на " продължителна акция на хомофобия от вътрешността на полицията ".
Той е виждал известия в WhatsApp, разменени от сътрудници, които възнамеряват между тях да го тормозят полово. Той бил обект на хомофобско принуждение и от анонимни сметки в обществените медии.
" Това ще прозвучи много смешно, само че... боязън ме е от полицията. Не имам вяра на личната си организация. Промених маршрута, по който ходя, с цел да избегна прекосяването около служители на реда, когато не съм на работа ", показа той.
Полицай съобщи, че процентът на разкриваемост - делът на случаите, в които е разпознат обвинен - за обезчестяване е толкоз невисок, че на процедура то е легализирано в Лондон. Според него полицията просто не има вяра на жертвите на принуждение.
Много жертви описаха, че са били „ отблъскани “ от служители на реда, които „ обезценили възприятията им и ги предиздвикали да имат вяра, че това, което са претърпели, не е закононарушение “, се споделя в отчета.
На една от жертвите на обезчестяване било казано, че е направила нещо, с цел да предизвика нападението и че е трябвало да се постарае повече, с цел да се отбрани от насилника си.
Полицаите постоянно оправдавали изнасилвачите с думите: „ Това е първото му нарушаване. Той просто е доста млад. “
На друга жертва пък е казано, че е параноична и е запитана дали има психологично заболяване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР