Служителите в Апелативна прокуратура-Бургас са шокирани от новината за кончината

...
Служителите в Апелативна прокуратура-Бургас са шокирани от новината за кончината
Коментари Харесай

Мистерия обви кончината на бургаската прокурорка, угаснала буквално за 20 дни

Служителите в Апелативна прокуратура-Бургас са шокирани от новината за кончината на прокурор Жанет Красимирова, написа Флагман бг.

Никой от сътрудниците на прокурорката не може да повярва, че

Майка й, която живее в Карнобат и е на напреднала възраст, към момента не знае какво се е случило с нея. Прокурор Красимирова е живеела сама в жилището си в Бургас. Тя не е била фамилна.

Колегите й споделят, че в последно време не се чувствала добре и мъчно дишала. Едва изкачвала стълбите до третия етаж на Съдебната палата, едвам вървяла и казвала, че няма никакви сили.

Точно преди 20 дни излязла в болнични, не се е оплаквала от нещо съответно, не е имала сърдечни проблеми, макар наднорменото си тегло.

На 9 октомври прокурор Красимирова си направила PCR тест, който се оказал негативен. Състоянието й обаче продължавало да се утежнява и заради тази причина тя взела решение за съществени проучвания в профилираната кардиологична болница УМБАЛ „ Света Екатерина “ в София.

Издъхнала е безусловно на стълбите тази заран.

Жанет Красимирова е с 33-годишен стаж в правосъдната система.

В Апелативна прокуратура-Бургас като се изключи че е влизала като обвинител в наказателни каузи, е имала сектор по надзора за законността на правосъдните каузи, както и за административно-съдебния контрол.

„ Не мога да допускам, губим извънреден експерт “, съобщи шокиран административният началник на Апелативна прокуратура Любомир Петров.

Жанет Красимирова има сестра Кремена Красимирова, която секретар на Община Карнобат.

Вчера правосъдната власт в Бургас загуби арбитър Райна Кирякова, също на 57 години, умряла от скоротечно злокачествено заболяване.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР