Служителите на руската ФСБ задържаха естонския консул в Санкт Петербург,

...
Служителите на руската ФСБ задържаха естонския консул в Санкт Петербург,
Коментари Харесай

Федералната служба за безопасност в Русия задържа естонския консул

Служителите на съветската ФСБ задържаха естонския консул в Санкт Петербург, когато той е получил материали от систематизиран темперамент от руснак. Това оповестиха пред ТАСС във вторник от Центъра за връзки с обществеността на ФСБ.

" Федералната работа за сигурност в Санкт Петербург задържа консула, до момента в който получава от съветски жител ", оповестиха от ФСБ.
 Руската православна черква: Неваксинираните ще изплащат прегрешението си цялостен живот Руската православна черква: Неваксинираните ще изплащат прегрешението си цялостен живот
Онези, които не желаят да се имунизират против ковид правят грях, който ще изплащат цялостен живот. Това съобщи ръководителят по вън...

Спецслужбата акцентира, че „ тази активност е несъвместима със статута на дипломатически чиновник и има очевиден неприятелски темперамент по отношение на Руската федерация “. Към задграничния посланик ще бъдат приложени ограничения в сходство с нормите на интернационалното право, добави ФСБ.

Според интернационалните стандарти дипломатите имат имунитет в страната, в която работят, само че могат да бъдат при положение на нарушаване на закона или враждебни дейности. Както следва от Виенската спогодба, приемащата страна може когато и да е да уведоми изпращащата страна, че ръководителят на задачата или различен дипломатически служащ е личност нон грата и престоят му в страната е недопустим.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР