Служителите на Google в САЩ, които решат да работят от

...
Служителите на Google в САЩ, които решат да работят от
Коментари Харесай

Google може да намали заплатите на дистанционно работещите

Служителите на Гугъл в Съединени американски щати, които решат да работят от у дома за непрекъснато, могат да получат понижение на заплатите.

Технологичният колос е създал калкулатор на заплатите, който разрешава на чиновниците да видят резултатите от работата от разстояние или преместването в офиса.
 Кирил Петков: Каним Гугъл и Amazon за първи път в България Кирил Петков: Каним Гугъл и Amazon за първи път в България
Наближава с бърза скорост самодейността „ Три морета “. Работим с доста сериозен екип да поканим огромни компании като Гугъл и...

Заплатите на някои работещи отдалечено чиновници, изключително, биха могли да бъдат понижени, в случай че не си трансформират адреса си.

Служители в доста бизнеси са потвърдили, че непрекъснатата работа от вкъщи е жизнеспособна по време на пандемията.

Много компании се приготвят за това по какъв начин ще работят чиновниците с отшумяването на пандемията, макар че Съединени американски щати не престават да се борят с Делта разновидността на заболяването.

Фирмите от Силициевата котловина, някои от които имат предпочитание да върнат чиновниците на бюрата им, опитват със структурата на заплатите.
 Франция глоби Гугъл с 220 млн. евро за монопол на пазара Франция глоби Гугъл с 220 млн. евро за монопол на пазара
Френският регулатор по конкуренцията санкции Гугъл с 220 милиона евро, откакто откри, че е злоупотребил с господстващото си положен...

, в това число Microsoft, Фейсбук и Twitter, оферират по-малко възнаграждение на чиновници, които живеят тук-там, където им е по-евтино.

Но по -малки компании като Reddit и Zillow обявиха, че ще заплащат еднообразно, без значение къде се намират чиновниците, казвайки, че това усъвършенства разнообразието.

Още от UNLIMITED TECH GUIDE:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР