Служители в Северна Калифорния разследват инцидент, при който ярка светлинна

...
Служители в Северна Калифорния разследват инцидент, при който ярка светлинна
Коментари Харесай

Метеорит падна от космоса, разруши дома на американец и уби кучето му

Служители в Северна Калифорния проверяват случай, при който ярка светлинна топка, пристигнала от космоса, се оказва астероид, разрушил къща в окръг Невада. Свидетели от целия район наблюдавали светлината, с цел да видят къде е паднала. И за жалост, пътят ѝ може да е довел до къща, която по това време е била населявана.

В диалог с новинарската емисия KCRA на NBC Дъстин Прочита споделя, че е бил в къщата с кучетата си, когато нещо се е блъснало в дома му и е провокирало пожар. " Чух огромен гърмеж ", споделя той. " И започнах да чувствам аромат на пушек. Излязох на верандата и тя беше изцяло обхваната от пламъци. "

Прочита живее в спокоен, селски регион с хълмове, където пасе добитък, тъй че за хората е било елементарно да проследят пътя на хипотетичните галактически парчета.

Окръг Невада е дом на фермери и животновъди от няколко генерации. В нощта, когато къщата му е разрушена, Прочита таман е нахранил кравите и е слушал музика на дивана си, когато галактическата канара е блъснала дома му. За благополучие той съумял да избави кучето си от породата рат териер. Опитал се да избави другото си обичано куче, само че не съумял. Кучето починало в пожара.

" Често съм гледал метеоритни дъждове като дете, само че не съм желал да падат в двора ми или върху покрива ми ", споделя Прочита пред KCRA news.

Прочита и брачната половинка му споделят, че ще съберат частите, потвърждавайки, че Вселената може би е била на тяхна страна, когато хипотетичната галактическа отломка е блъснала дома им. " Казаха, че шансът е едно на четири трилиона, тъй че допускам, че през днешния ден може би ще си купя билет от лотарията ", описа Прочита за оцеляването си. /БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР