Служители в Белия дом обсъдиха възможността за въвеждане на нови

...
Служители в Белия дом обсъдиха възможността за въвеждане на нови
Коментари Харесай

САЩ обмислят нови санкции срещу Москва заради Буча

Служители в Белия дом разискаха опцията за въвеждане на нови антируски ограничавания в светлината на изказванията на Киев за събитията в украинското населено място Буча, Киевска област, заяви в неделя вестник The Washington Post.

Според източници на изданието чиновниците на администрацията на Байдън „ обсъждали усилване на акцията за наказания против Русия “. Изданието показва, че " към момента няма изясненост " по отношение на евентуалните ограничаващи ограничения от Вашингтон, само че по-рано американски публични лица разискаха опцията за налагане на " вторични наказания ", които да бъдат наложени на страни, които не престават да търгуват с Русия.

Според изданието американската администрация може да вкара и нови ограничавания за минната промишленост, транспортния и финансовия бранш. В публикацията се отбелязва, че приказваме за „ предварителни проекти “, „ не са взети дефинитивни решения “.

В публикацията се цитира представителят на Държавния департамент Нед Прайс, който споделя: „ Ще продължим да оказваме напън, до момента в който Кремъл не отстъпи, само че няма да разгласяваме съответни наказания “. Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен сподели в неделя по CNN, че управляващите на Съединени американски щати постоянно се съветват със съдружниците по отношение на въвеждането на нови ограничавания против Русия, само че регистрират нуждата да се подсигурява, че страните от Европейски Съюз няма да изгубят нужните им енергийни запаси. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР