Служители от сектор "Криминална полиция" при РУ-Пазарджик установиха и задържаха

...
Служители от сектор "Криминална полиция" при РУ-Пазарджик установиха и задържаха
Коментари Харесай

Задигнаха над килограм злато и 10 000 лева от къщата на млад мъж в пазарджишко село

Служители от бранш "Криминална полиция " при РУ-Пазарджик откриха и задържаха двама мъже, направили кражба на солидно количество украшения и пари от жилище, оповестиха от пресцентъра на ОД МВР-Пазарджик.

През нощта на 3 против 4 февруари незнайни разрушили стъклото от входната врата на къща, благосъстоятелност на 21-годишнен мъж от пазарджишкото село Мало Конаре. Младият мъж открил неналичието на 1350 грама златни украшения, сумата от близо 10 000 лв. и марков тв приемник.

Откраднаха валута от хотелска стая в Банско

На мястото неотложно пристигнала дежурна група при полицейското ръководство в регионалния град. Извършен е подробен оглед, конфискувани са материални доказателства. В резултат на бързите и професионални дейности на пазарджишките криминалисти не след дълго била изяснена самоличността на апашите. Оказало се, че това са остарели познайници на органите на реда - двама мъже на 27 и 20 години, поданици на село Мало Конаре. Те набелязали къщата, тъй като знаели, че притежателите от много време работят в чужбина.

Случаят неотложно бил докладван на прокурор от Районната прокуратура в Пазарджик. Двамата са арестувани в началото за период от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик. Със свое разпореждане прокуратурата е удължила периода на задържане със 72 часа. Работата по случая продължава, води се полицейско произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР