Служители от Пловдивската дирекция на вътрешните работи разследват сигнал за

...
Служители от Пловдивската дирекция на вътрешните работи разследват сигнал за
Коментари Харесай

Издирват мъж, открил стрелба в офис за финансови услуги в Пловдив

Служители от Пловдивската дирекция на вътрешните работи проверяват сигнал за престъпно закононарушение на 26 юли т.г. Според информацията, постъпила посредством тел. 112, в утринните часове на деня бил изработен несполучлив опит за обир от офис за финансови услуги на бул. „ Руски “ в регионалния град.

По първични данни, в помещението влезнал маскиран мъж, с тъмни очила и шапка на главата и създал изстрели във въздуха с оръжие. По време на случилото се няма потърпевши.

По случая във Второ районно управление (на МВР) е формирано досъдебно произвеждане и подхванати дейни дейности под наблюдаване на Районна прокуратура – Пловдив. Въпреки положените старания от криминалистите, досега самоличността на причинителя е неустановена.

Има съмнение, че мъжът от фотографията е съпричастен към осъщественото действие. Той е на забележима възраст сред 25 и 30 години, висок към 175 см. Хората, които разполагат с информация за него, могат да алармират в дежурната част на Второ районно управление (на МВР) – Пловдив на тел. 032/932 002. Анонимността им е обезпечена.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР