Служители от ОД на МВР - Банско организираха велопоход за

...
Служители от ОД на МВР - Банско организираха велопоход за
Коментари Харесай

Полицаи от Банско качиха ученици на велосипеди

Служители от ОД на Министерство на вътрешните работи - Банско проведоха велопоход за възпитаници . Инициативата е част от плана " Работа на полицията в учебните заведения ". В нея се включиха възпитаници от с. Места, както и от близки град Добринище. Полицейските чиновници бяха определили направления, по които всички възпитаници да преминат със особено оборудвани колела. Всеки възпитаник имаше защитна каска и светолоотразителна жилетка.
Освен тoва, на децата бяха и разяснени разпоредбите за сигурност във връзка идната лятна почивка. Както и значима информация за сигурност на придвижването, и държанието им като велосипедисти, пешеходци и като цяло участници в придвижването. Инициативата беше необятно обсъждана в покрайнината и беше задушевно призната.
Това е следващата самодейност на полицията, ориентирана към обезпечаване на детска сигурност. Преди дни в Благоевград се организира друга акция, сплотяваща спорта и полицията. Състезанието обхвана 120 деца от пети клас на разнообразни учебни заведения, разграничени в шест тима. Целта беше да се разпространявана физическото образование и спорта измежду подрастващите, като по този метод се ограничи осъществяването на закононарушение, и повишение на дисциплината и отговорността.
Децата играеха няколко спортни игри, а чиновници на Министерство на вътрешните работи им помагаха и ги наставляваха.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР