Служители от чистотата на Летище София намериха кутия с половин

...
Служители от чистотата на Летище София намериха кутия с половин
Коментари Харесай

Служители на Летище София намериха кутия с половин килограм бижута и ги върнаха

Служители от чистотата на Летище " София " откриха кутия с половин кг бижута и ги върнаха на притежателя им още същия ден, оповестиха от аеропорта.

Изпълнителният шеф на летището Хесус Кабайеро персонално е поздравил екипа по наземното обслужване за професионалната отговорност и моралното отношение.

" Благодаря на сътрудниците за образеца, който дават. Наясно сме, че хората са тези, които вършат разликата и се радваме, че имаме същински експерти на летището. Такова държание ще ни помогне да станем петзвездно летище през идващите пет години, което е основната ни стратегическа цел ", разяснява Хесус Кабайеро.

Всеки ден чиновниците на аерогарата намират десетки изгубени и забравени движимости. Пътниците най-често търсят своите телефони, преносими компютри, дамски чанти, документи и други персонални движимости. В терминалите, на лентите за багаж, в рейса или самолета, без значение къде са открити, те биват прибирани, описвани и съхранявани до тяхното предаване на притежателя им. Често връщането на движимостите става и със съдействието на самолетните компании, изясняват още от летището.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР