Служители на столичното Шесто РУ установиха и задържаха мъж, проявил

...
Служители на столичното Шесто РУ установиха и задържаха мъж, проявил
Коментари Харесай

Задържаха мъж, издевателствал над куче в столичен квартал

Служители на столичното Шесто районно управление (на МВР) откриха и задържаха мъж, показал свирепост към куче, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Задържаният е 37-годишен, а установяването му е осъществено в границите на неотложно подхванати оперативни дейности, след появили се изявления в обществените мрежи за проявена свирепост към животно.

В резултат на подхванатото интензивно следствие той е арестуван с полицейска заповед за период до 24 часа. Известен е на органите на реда - има полицейска регистрация за шофиране в нетрезво положение, заяви Нова телевизия.

След случая в четвъртък вечерта се организира митинг пред дома на мъжа в квартал " Карпузица " в София. На място дойдоха хора от разнообразни краища на страната. Събралите се настояха за бърза реакция от институциите и заслужено наказване.

Животното е намерено в безпомощно положение. " Имаше порезни рани, челен строшен крак, други пострадвания и отоци. Всички хора, които познават кучето, споделят, че това не е индивидуален случай на побой над Мечо ", изясни Пламена Дочева от Animal Rescue.



" На животното му следва дълго възобновяване. Някои от контузиите ще му останат за цялостен живот. Но се надяваме, че откакто се възвърне изцяло, ще се откри осиновител за него ", добави Дочева.

Видеото демонстрира следващата демонстрация на експанзия от страна на мъжа, описват осведомени. " Той не е контактен човек! Няма " добър ден ", няма такива работи! ", сподели съседка на причинителя.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР