Служители на сектор "Противодействие на икономическата престъпност" и криминалисти от

...
Служители на сектор "Противодействие на икономическата престъпност" и криминалисти от
Коментари Харесай

Полицаи задържаха двама за притежание на наркотични вещества

Служители на бранш "Противодействие на икономическата престъпност " и криминалисти от регионалната дирекция на полицията в Шумен са открили и задържали двама локални поданици за владеене на наркотични субстанции, оповестиха от пресцентъра на ОД на Министерство на вътрешните работи.

Около 18.00 ч., по време на профилирана полицейска интервенция за противопоставяне на закононарушения, свързани с наркотични субстанции, е осъществена инспекция на двама 23-годишни младежи на ул. "Владайско въстание " в града. Тя била предизвикана от съмнителното им държание, откакто забелязали полицейските чиновници.

При осъществен обиск на В.С. било открито бяло прахообразно вещество, реагирало при полевия тест на амфетамин. В чантата му била открита и електронна везна. У Т.Н. били открити 10 таблетки, зелени на цвят, които по негови данни били екстази. При претърсвания в населяваните от тях жилища в едното е открит канабис, в другото - суха листна тревна маса, по думите на притежателя ѝ - "чай за пушене ".

Двамата били арестувани в неделя за период до 24 часа в полицейското ръководство в Шумен. Младите мъже нямат криминалистически регистрации и не са осъждани.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР