Служители на сектор Наркотици“ при СДВР провели допълнителни действия по

...
Служители на сектор Наркотици“ при СДВР провели допълнителни действия по
Коментари Харесай

Близо два килограма марихуана иззеха полицаи от СДВР

Служители на бранш „ Наркотици “ при Столична дирекция на вътрешните работи провели спомагателни дейности по досъдебно произвеждане за разпространяване на опиати.

В хода им, в мазе на жилищна кооперация, още веднъж в региона на ж.к. „ Люлин “, те иззели близо два кг марихуана и пакетчета с кристално вещество.



Снимка: Министерство на вътрешните работи

Припомняме, че при полицейска интервенция предходната седмица в столичния квартал бяха задържани двама, на 30 и на 32 години. При задържането те изхвърлиха на земята пакет с бяло прахообразно вещество, а при последвали процесуално-следствени дейности от мъжете и от жилищата им бяха конфискувани пликове с тревиста маса и бяло вещество на бучки и прахуляк. В дома, употребен от 30-годишния, престъпно проявен, бе открит и военен револвер със премахнат сериен номер.

Материалите от спомагателните полицейски дейности са присъединени към формираното досъдебно произвеждане. На единия от арестуваните мъже е наложена непрекъсната мярка „ задържане под стража “. Работата по случая продължава под надзора на Софийската градска прокуратура.



Снимка: Министерство на вътрешните работи

 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР