Служители на реда подкараха патрулка в Борисовата градина.Столичанка остана неприятно

...
Служители на реда подкараха патрулка в Борисовата градина.Столичанка остана неприятно
Коментари Харесай

Полицейски автомобил в Борисовата градина раздели столичани ВИДЕО

Служители на реда подкараха патрулка в Борисовата градина.

Столичанка остана неприятно сюрпризирана, откакто видя полицейски автомобил в Борисовата градина.

" В Борисовата градина! Родната полиция дава образец ", това написа Веселина В. в обществената мрежа Facebook. Към обявата си тя добави и гневна емотиконка.

Влизането с коли в Борисовата градина е неразрешено, освен за МПС със специфични пропуски. Вероятно полицейският автомобил, сниман от Веселина, има специфичен пропуск.

Проблемът с движещите се в Борисовата градина коли е сериозен, макар че от Столична община настояват, че са основали организация за допускането единствено на оторизирани транспортни средства. В обществените мрежи често се появяват фотоси и видеа с водачи, които навлизат с колите си в най-големия парк в София.

Ето какво написа Ники Стоянов под поста на Веселина:

" Движат се постепенно. Не виждам да заплашват някого. Според мен вярно следят региона, тъй като мисля, че в парка са станали най-вече убийства през последните години в сравнение с където и да е другаде в София ".

Авторката на обявата не остана равнодушна и отговори:

" Вие съществено ли? В този парк в никакъв случай не е имало служители на реда, които да обикалят с кола! Откъде сте вие? И какво знаете за Борисовата градина? Аз ще ви кажа: или пешком, или на коне. Но не и с кола в парка ".

Андрей Славов пък написа, че гледката не е изненадваща, защото и преди са се движели патрулки в парка.

" Вие вместо да се радвате, че има полиция - хленчите, нямате угодия! В парка и преди са минавали патрулки! Аз избирам да има полиция. Постоянно се навъртат някви странни човеци и е по-добре за майките и децата наоколо да има към кой да се извърнат ", написа още Славов.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР