Служители на реда от различни участъци разкриха няколко случая на

...
Служители на реда от различни участъци разкриха няколко случая на
Коментари Харесай

Само за денонощие: Заловени са лица с наркотици и вандал в Област Монтана

Служители на реда от разнообразни сектори разкриха няколко случая на закононарушения , свързани с наркотични субстанции и вандализъм в разнообразни обитаеми места на територията на Община Монтана, оповестиха от полицията.

Инспектори от Участък „ Бойчиновци “ са иззели канабис от вкъщи на 30-годишен гражданин в село Ерден. При осъщественото претършуване са открити 3,2 грама суха зелена растителна маса , реагирала при изработен полеви тест на канабис и 19 семена , наподобяващи на такива от опиата.

Полицейски чиновници от с. Георги Дамяново са разкрили наркотични субстанции в 17-годишен гражданин на село Замфирово. При осъществения персонален обиск е открит спейсбек , съдържащ стрита на дребни частици суха тревна маса с тегло 0,4 гр ., която по външни белези прилича „ чай за пушене “.

Криминалисти от РУ-Монтана са заловили причинител на вандалски прояви в регионалния град. През март в ръководството е постъпил сигнал от общинско дружество „ Градска подвижност “ за обърнати и развалени контейнери за боклуци на бул. „ Христо Ботев “, както и за счупени кошчета на бул. „ Хаджи Димитър “ в регионалния град. Установен като причинител е локален – 36-годишен престъпно проявен от кв. „ Огоста “.

По всички случаи е формирано досъдебно произвеждане .

За следващ път полицията в Лом разкри няколко обири на територията на общината

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР