Служители на пловдивския отдел Икономическа полиция“ арестуваха 38-годишна жена, в

...
Служители на пловдивския отдел Икономическа полиция“ арестуваха 38-годишна жена, в
Коментари Харесай

Задържаха жена заради незаконно разпространение на стоки менте

Служители на пловдивския отдел „ Икономическа полиция “ арестуваха 38-годишна жена, в границите на спецоперация за противопоставяне на закононарушения против интелектуалната благосъстоятелност и данъчното законодателство.



Установено е, че в качеството си на едноличен притежател и шеф на комерсиално сдружение тя разпространявала подправени облекла, обувки и аксесоари, които предложила посредством особено основани страници в обществената мрежа, а поръчките на клиентите изпълнявала посредством компания за куриерски услуги, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.



В хода на инспекцията  са претърсени адресът на дамата – апартамент и прилежащо складово помещение, както и употребен куриерски офис.

Общо са открити и конфискувани към 3000 продукта, означени с лого на над 11 регистрирани търговски марки, обект на извънредно право и  използвани без съображение.



Предстои да бъдат назначени съответните експертизи за оценка на иззетата продукция и установяване на размера на нанесените вреди за държавния бюджет.  

По предварителни данни става дума за стотици хиляди левове.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР