Служители на македонската полиция пристигнаха пред офиса на "Беса транс"

...
Служители на македонската полиция пристигнаха пред офиса на "Беса транс"
Коментари Харесай

Полиция пред офиса на автобусната фирма в Скопие

Служители на македонската полиция дойдоха пред офиса на "Беса транс " в Скопие, компанията притежател на рейса, който катастрофира тази нощ на автомагистрала "Струма " в България, осведоми БГНЕС.

По информация на организацията, притежател на автобусната компания е етнически албанец. Като финален притежател се сочи Аздрен Зубери. По неофициална информация "Беса транс " е имала представителства и в Кюстендил.

Към този миг офисът на "Беса транс " е затворен. Полицаите чакат идването на техен представител. На място има и следовател.

На автомагистрала "Струма " малко след 2.00 ч. тази нощ, покрай село Боснек, рейс с регистрация в Скопие, пътуващ от Турция към Република Северна Македония, самокатастрофира и се възпламени. Загинаха 45 души. Седем души са в "Пирогов ", без заплаха за живота. Става въпрос за екскурзия до Истанбул и рейсът прекосявал директно през България.

Служебният министър-председател Стефан Янев и министър председателят на Република Северна Македония Зоран Заев дадоха взаимен брифинг в Министерския съвет, като двамата приканиха да се изчакат заключенията на проверяващите органи за трагичния случай.

"Имаме информация по всички въпроси, само че тя е част от следствието ", съобщи Янев. "Оценката на секторите и какво тъкмо се случва по пътищата е дело на профилираните органи. Аз не бих приел никакъв тип спекулации за положението на сектора от автомагистралата ", сподели Стефан Янев.

По темата
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР