Служители на Икономическа полиция“ - СДВР, на Националната агенция за

...
Служители на Икономическа полиция“ - СДВР, на Националната агенция за
Коментари Харесай

При спецакция в София: Установиха незаконна транспортна дейност

Служители на „ Икономическа полиция “ - Столична дирекция на вътрешните работи, на Националната организация за приходите и на Изпълнителна организация „ Автомобилна администрация “ организираха взаимна интервенция против осъществяването на противозаконна транспортна активност.

Действията са осъществени на 20 септември на територията на София по метода „ скришен клиент “, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Служители на Национална агенция за приходите поръчали репатриране на аварирало МПС до столичен адрес, като след осъществяване на услугата и заплащането не е публикуван документ. По време на инспекцията са открити липса на фискално устройство, трудов контракт на лидера, както и регистрация за осъществяване на този тип активност.

Съобразно компетенциите си чиновниците на Национална агенция за приходите съставили констативен протокол, а представителите на ИААА - АУАН и снели регистрационна табела на транспортното средство, като лишили и свидетелството за ръководство на лидера.

От страна на Столична дирекция на вътрешните работи е стартирано досъдебно произвеждане за практикуване на активност без съответната дееспособност. Работата по производството продължава.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР